Ο διευθυντής της prionokordela.gr, κ. Αχιλλέας Βουνάτσος, επικοινώνησε, πριν από λίγο, με τον έγκριτο δημοσιογράφο, κ. Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος του μετέφερε τις καταιγιστικές εξελίξεις, που θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.
Η κυρία Λαγκάρντ, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιγνατίου, παρέμεινε στις Βρυξέλλες για να πείσει τον κ. Σαρκοζί ότι η πρόταση της κυρίας Μέρκελ, με την οποία συμφωνεί και η ίδια, για 60% κούρεμα είναι μονόδρομος! Αλλιώς τους διαβεβαίωσε η 6 η δόση δεν πρόκειται να δοθεί στην Ελλάδα, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται η βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι δυνατή, ενώ τους τόνισε ότι το πρώτο μνημόνιο επί Στρος Καν είναι ουσιαστικά αυτό που ευθύνεται για τη λάθος έκθεση που δόθηκε τότε στο ΔΝΤ.
Τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς επίσης και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Κόλινς, υπεύθυνος για τα διεθνή οικονομικά θέματα.
Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η prionokordela.gr θα σας κρατάει ενήμερους…

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η Αποκάλυψη αυτή δείχνει περίτρανα ότι η κυβέρνηση ΓΑΠ είναι απλά ένας πληρωμένος  διεκπεραιωτής των αποφάσεων των επικυρίαρχων. Εκείνο που τουλάχιστον εμάς εξοργίζει είναι ότι για ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση συρφετός πήρε μέτρα για το φέρετρο της χώρας με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου επικαλούμενη την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και την λήψη της 6ης δόσης !!!... μιας δόσης η οποία ωμά γίνεται τώρα ο άμεσος εκβιασμός για να αγοραστεί η Ελλάδα σε εξευτελιστική τιμή , και για να συναινέσουν οι κότες της ΚΟ ΠΑΣΟΚ στον εκβιασμό που σίγουρα θα επικαλεστεί ως δικύβευμα O GAP για την λήψη της δόσης με την ψήφιση έστω και των 151 βουλευτών της ΚΟ ΠΑΣΟΚ και να γίνει αποδεκτό το κούρεμα της τάξης του 60%... Οι ελληνικές τράπεζες έπιναν το αίμα του ελληνικού λαόυ εδώ και χρόνια ,... εξακολουθούσαν και εν μέσω κρίσης να συμμαχούν με τον προδότη της χώρας ΓΑΠ και τώρα οι ίδιοι έπεσαν μέσα στην παγίδα που έστηναν εδώ και δύο χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού!!! Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΥΧΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!! ΟΜΩΣ ..... 
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ... ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!