ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

Οι Γερμανοί βουλευτές στέλνουν την απόφαση τους στην Ελλάδα να πρωτοκολληθεί!

Συμφώνησαν τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα της Γερμανίας  στο τι θα ψηφίσει η Ελληνική Βουλή.
Άλλος ένας εξευτελισμός  του αυτοαποκαλούμενο πλέον Ελληνικού πολιτικού συστήματος που στο μεταξύ ιδρύει ομίλους, καταθέτει μανιφέστα, φιλοδοξίες και κείμενα σωρηδόν, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι  στο βουνό στο αντάρτικο ατσαλωμένο από το σύνθημα πρώτα η χώρα.
Τι μας συμβαίνει γαμώτο και τόσοι πολλοί, τόσο μαζεμένοι χρονικά, να βρίσκονται  όλοι σε μια Βουλή; Τι  ακριβώς Φταίει;
Σήμερα τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα της Γερμανίας συμφώνησαν στην πρόταση που θα κατατεθεί αύριο προς έγκριση από την Μπούντεσταγκ και θα αποτελέσει την λεγόμενη εντολή της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, η οποία στη συνέχεια θα πάει στις Βρυξέλλες προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους εταίρους της στη σύνοδο κορυφής το θέμα της διάσωσης της ευρωζώνης.
Το κείμενο συνυπογράφεται από τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού Χριστιανοδημοκράτες (CDU/CSU) και Φιλελεύθεροι (FDP)– καθώς και από τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και τους Πράσινους.
Η απόφαση των Γερμανών βουλευτών  -πιθανών σχεδόν αυτούσια- θα μεταφραστεί και θα τεθεί υπό την έγκριση των ελλήνων βουλευτών που θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ δύο επιλογών
  • αν θα κρατήσουν  την θέση για την οποία πληρώνονται από την τρόικα ή
  • για το αν θα εκλέξουμε άλλους που θα ψηφίσουν το εν λόγω κείμενο.
Στις παρούσες συνθήκες αν η διαδικασία εκλογής άλλων βουλευτών ναυαγήσει ή καθυστερήσει επικίνδυνα, πολύ πιθανών η απόφαση της γερμανικής Βουλής να τοιχοκολληθεί στην κλειστή Ελληνική και να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου με την πρώτη ευκαιρία…
Διότι να χρεοκοπήσει η χώρα η να βγει από το ευρώ  δεν παίζει πλέον ως σενάριο και το είδαμε όλοι. Η απόφαση των Γερμανών  -βασική προϋπόθεση   διάσωσης της ευρωζώνης- θα γίνει δεκτή με κάθε τρόπο
Ακόμη και αν χρειαστεί να οριστούν οι βουλευτές από τον ίδιο τον Ραιχενμπαχ.
Μήπως ήρθε πάλι ο καιρός να πάρουμε τα όπλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: