ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.11

Ο ΑΛΗΤΗΣ ΟΛΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ! 




Η τρόϊκα πιέζει για  εκβιαστικές αυξήσεις στην φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!
Δεν φτάνει που η αγορά έχει κυριολεκτικά πεθάνει με τις συνεχείς αυξήσεις στον ΦΠΑ, τα χαράτσια και το ξεζούμισμα μισθωτών και συνταξιούχων (των αιμοδοτών δηλαδη των καταστημάτων), δεν φτάνει που η κυβέρνηση προ μηνός επέβαλε νέο χαράτσι (τέλος επιτηδεύματος) στους επαγγελματίες, έρχεται τώρα να υπακούσει πειθήνια στις εντολές της τρόϊκας για χειρότερη φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!!!
Σύμωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΒΗΜΑ", η τρόϊκα απαιτεί αυστηρότερη (βλέπε στυγνότερη) φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!!!
Το Υπουργείο Οικονομικών, με τον Βενιζέλο πειθήνιο οργανέτο των τροϊκανών, ήδη προσανατολίζεται σε φορολόγηση 20-25% επί των κερδών των επιχειρήσεων!!! 
Μια επιχείρηση δηλαδή που σήμερα πληρώνει 23% Φ.Π.Α θα υποχρεούται να καταβάλλει στην εφορία - νταβαντζή, άλλο ένα 25% επί των πενιχρών κερδών της!!! Με άλλα λόγια, η εκάστοτε επιχείρηση θα ...μπαίνει μέσα αφού θα υποχρεούται να πληρώνει το 50% των όποιων κερδών έχει (εάν έχει), στο κράτος!!!  Στην Μέρκελ δηλαδή και στους δανειστές, αφού πλέον η χώρα παραδίδεται αμαχητί στη Γερμανία του Δ' Ράϊχ!!!
Πήραν «σβάρνα» τα υπουργεία τα μέλη της τρόικας. Εδώ, στο υπουργείο Εσωτερικών 
Πρόκειται για νέο-προμελετημένο  έγκλημα σε βάρος των καταστηματαρχών και οικογενειαρχών, οι οποίοι κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, θα είναι αδύνατον να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους!!! 
Το σχέδιο υποδούλωσης και πτώχευσης της μικρομεσαίας τάξης ολοκληρώνεται!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: