ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

ΑΓΑΝΑΚΤΩ...


Αναγνώστης
 
 ΑΓΑΝΑΚΤΩ με την συντεχνιακή απόφαση των Ελλήνων βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της, Συγγελίδης. Για τον λόγο αυτό καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Ελληνικό δημόσιο και η Ελληνική Βουλή πρέπει να. πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!


Τα μέλη του Κοινοβουλίου αρνήθηκαν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο αδικηθείς πατέρας που στερήθηκε του δικαιώματος επι
κοινωνίας με τα παιδιά του, να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ασφαλώς να δικαιωθεί!



Πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να γίνει μέγα θέμα όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές ενέργειες των βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν το αίσθημα ατιμωρησίας των μελών του κοινοβουλίου.


Στην εποχή που ζούμε, αυτά είναι άκρως προκλητικά και πρέπει να γίνονται γνωστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: