ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ??? ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΓΑΠ?? Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚ???


Περίεργη εξέλιξη !! Πληροφορίες θέλουν τον ΓΑΠ να αποχωρεί κανονικά αύριο από την χώρα για να παραστεί ως επί τιμή καλεσμένος  στην συνεδρίαση των G20 που θα γίνει στις ΚΑΝΕΣ.

Ταυτόχρονα πριν από λίγο ανακοινώθηκαν νέες κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις από τον Υπουργό Μπεγλίτη!



Είναι οξύμωρο ο Πρωθυπουργός να κανονίζει να παρευρεθεί ως Πρωθυπουργός χώρας στην συνεδρίαση των G20 εν μέσω επιστολών της ΚΟ ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εναντιώνονται στις πρωτοβουλίες Δημοψηφίσματος του Πρωθυπουργού αλλά και αρχηγού του κόμματος!!! 



ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!



ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!



ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ……. ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ



ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Ο ξαναστραμμένος Ιός της Μαργαρίτας με τους πιστούς της κουστοδίας του θα εξαντλήσει το περιθώριο των τριών ημερών έως την ψήφο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που έχει ζητήσει από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

Σήμερα ή αύριο λοιπόν  το εν λόγω αυτό υποκείμενο που δεν έχει όριο στην ξεφτίλα του αλλά και στην ξεφτίλα που θέλει να δώσει στην χώρα που δεν είναι έτσι και αλλιώς πατρίδα του , ....ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΜΜΕ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,,,,,,, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: