ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.11

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ!!! Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ .. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ" ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τελείωσαν τα ψέματα όχι μόνον για την κυβέρνηση τύπου ΜΑΦΙΑ η οποία εκβιάζει άμεσα απροκάλυπτα και κοροϊδευτικά έναν λαό που εδώ και δύο περίπου χρόνια τον οδήγησε στην απόλυτη εξαθλίωση και στην αναξιοπρέπεια. 
Μέχρι πρόσφατα , η κυβέρνηση των απατεώνων η οιονεί Χούντα ΠΑΣΟΚ η ιδιότυπη αυτή  κοινοβουλευτική δικτατορία πορεύτηκε με διλήμματα και κοινούς εκβιασμούς προκειμένου θολώσει τα νερά και αποκρύψει  το νεοταξικό φασιστικό προσωπείο της, αλλά και για να ικανοποιήσει τους εντολείς επικυρίαρχους οι οποίοι απέβλεπαν, και τώρα πλέον το δηλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, στην ΠΑΡΑΔΟΣΗ της χώρας και των Ελλήνων ( δηλώσεις Σόιμπλε για την παραίτηση της χώρας μας από τα κυριαρχικά  δικαιώματα) .
Η Κυβέρνηση Κόζα Νόστρα  με Νονό τον Αμερικανογάλακτο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ αλλά επίσης και τον μωροφιλόδοξο εγκληματία και Γκανγκστερικό Νομοθέτη ΒΕΝΙΖΕΛΟ μη μπορώντας πλέον να εκβιάσουν την κοινοβουλευτική τους  ομάδα  με διλλήματα του τύπου "ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" αφού πλέον η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  και με την βούλα της ΕΥΡΩΠΗΣ τελέσθηκε με την απόφαση του ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ και της ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ του χρέους  .... ΚΑΤΟΠΙΝ αυτών τώρα  Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ..Ο ΞΕΝΟΣ  Ο ΑΠΑΤΡΙΣ  απευθύνει το ωμό ΕΚΒΙΑΣΜΟ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ με πρόθεση όχι την ψήφιση - αποδοχή της δήθεν ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (της παράδοσης της χώρας στους επικυρίαρχους χωρίς ντουφεκιά) αλλά την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ... δηλαδή άμεσος εκβιασμός και τζογαδόρικη λογική που παίζει με τον  ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας!!!

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!

Όχι όμως μόνον για τους ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια απέδειξαν ότι λειτουργούσαν ως ανδρείκελα και μαριονέτες των επικυρίαρχων ,  αλλά και έκαναν γνωστό στο Πανελλήνιο ότι άπαντες του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την εκβιαστική λογική του κατοχικού κυβερνητικού Συρφετού είχαν και εξακολουθούν να έχουν Την επιδεξιότητα στην κίνηση των ΓΟΦΩΝ τους ΜΕ  αποτέλεσμα να βρίσκεται το πρόσφορο έδαφος ώστε να θέτονται τα ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ από τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη τύπου ΓΑΠ !!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ο εκβιασμός γίνεται στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!
ΣΤΟΝ λαό που βγήκε στις πλατείες ως ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ... στον λαό που κινητοποιήθηκε και "έφαγε" "ΤΟ ΞΎΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΎΔΑΣ"  .....στον λαό που τα πνευμόνια του γέμισαν ασφυκτικά με Χημικά από τους Γερμανοτσολιάδες του Κατοχικού Υπουργού των ΜΑΤ .... στον λάο που μετρά ήδη 4 νεκρούς από τις κινητοποιήσεις του για την ανατροπή της πολιτικής των επικυρίαρχων και των λακέδων συνεργατών τους που πουλάνε τον ίδιο το λαό τους ... στον λαό που από άκρη σε άκρη της χώρας κατά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έδωσε και πραγμάτωσε με τις εκδηλώσεις του το πραγματικό νόημα της επετείου του ΟΧΙ!!.... 

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο "ΞΕΝΟΣ"..Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ  Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Benito !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ" ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ  "ΚΙΝΗΜΑΤΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ................ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

ΣΥΝΕΠΩΣ!! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΔΩ!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΕΝΟΥ (ΝΑΙ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ "ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ΓΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! 

ΟΙ  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ !!! ...

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !!

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ!!! ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ  !! 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ (ΟΧΙ)!!! ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ....... ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΑΚΟΥΓΑΝ" ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!

ΤΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ....... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ 
ΤΙ ΔΡΑΧΜΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ .......ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! .... ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: