ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.11

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο 4024/3011

Για να γίνει κατάταξη – διαπιστωτική πράξη δημοσιογράφου  που εργάζεται στα δημόσια ΜΜΕ στο Νέο Βαθμολόγιο – Μισθολόγιο πρέπει να μνημονευθεί  το άρθρο  28 του Ν 4024/2011 το οποίο επί  λέξει αναφέρει:

                                                                                                          
       Οι παράγραφοι 2 και 3 του άρθρου  98 του  Υπαλληλικού Κώδικα  προβλέπουν:
  « 2. Ως πραγματική δημόσια υπηρεσία νοείται κάθε υπηρεσία που έχει διανυθεί  στο Δημόσιο, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή σε Ο.Τ.Α., με σχέση εργασίας δημόσιου ή ιδιωτικού δικαίου, καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία που, με βάση ειδικές διατάξεις, αναγνωρίζεται ως πραγματική δημόσια υπηρεσία για βαθμολογική εξέλιξη.
    3. Προϋπηρεσία με σχέση εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου αντίστοιχη της προηγούμενης παραγράφου, σε υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των χωρών μελών αυτής λαμβάνεται υπόψη για την ένταξη.»
      Όμως κανένας δημοσιογράφος  δεν έχει προσληφθεί ούτε υπάγεται στον υπαλληλικό κώδικα, αλλά με άλλες διατάξεις που πολύ απέχουν από αυτόν. Ούτε μπορεί να υπαχθεί διότι  πέραν αυτών σωρεία  άλλων Νόμων  έρχονται σε αντίθεση με τον 3024/2011. Και πρέπει ανατραπούν όλοι αυτοί για να ισχύσει.
      Κατά συνέπεια, ο νόμος αυτός είναι ανεφάρμοστος  σε ότι αφορά στους δημοσιογράφους των δημόσιου χαρακτήρα  ΜΜΕ, και πρέπει να καταργηθεί.
      Διότι όποιος τολμήσει να εκδώσει παράνομη διαπιστωτική πράξη θα υποστεί και τις συνέπειες.
      Οσον αφορά την πληρωμή των δημοσιογράφων των δημόσιων ΜΜΕ, αυτή θα γίνεται όπως γινόταν, διότι δεν μπορούν να αλλάξουν οι μισθοί  αν δεν αναρτηθούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι οικείες  διαπιστωτικές πράξεις.
      Δεν είναι η ίδια περίπτωση  με τους νόμους  3845 και 3899/2010 με τους οποίους έγιναν περικοπές./18-12-11/

Δεν υπάρχουν σχόλια: