ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.11

Ανδρουλάκης: " Ο Παπαδήμος να διώξει τον Πάγκαλο"

     Στην συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει πως για το καλό τόσο του πολιτικού συστήματος όσο και του τόπου, ο Λουκάς Παπαδήμος θα έπρεπε να διώξει από την κυβέρνησή του, όσους..........
ασχολούνται με θέματα πέραν της κυβέρνησης. Δεν διστάζει μάλιστα να πει πως από τους πρώτους που θα έπρεπε να εκδιωχθούν, είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «για λόγους παραδειγματισμού να έδιωχνε τον Πάγκαλο. Τον πιο κορυφαίο, τον αντιπρόεδρο. Διότι το μόνο που κάνει αυτόν τον καιρό είναι να πριμοδοτεί τον Τσίπρα».
Όσον αφορά τις δηλώσεις που κάνουν υπουργοί της κυβέρνησης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο Μίμης Ανδρουλάκης σχολιάζει, «Ο Λουκάς Παπαδήμος έπρεπε να φωνάξει τους υπουργούς που είναι εν δυνάμει υπουργοί και να τους πει να φύγουν. Να τους πει ότι αν κάνουν δηλώσεις πέραν του πλαισίου της κυβέρνησής του θα φεύγουν. Εάν το πει δημοσίως αυτό, θα αποκτήσει αυτόματα μια δύναμη στο λαό».
 
πληροφοριες απο καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: