ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.11

Η (βρεγμένη) σανίδα

thumb

Αν και η κυβέρνηση Παπαδήμου εμφανίστηκε ως η σανίδα από την οποία μπορεί να πιαστεί ο πνιγμένος, γίνεται φανερό ότι - για την ελληνική κοινωνία - δεν υπάρχει σωτηρία. Όχι χωρίς τη δική της συμμετοχή και κινητοποίηση. Άλλωστε η αποστολή της κυβέρνησης δεν ήταν η σωτηρία ούτε της οικονομίας ούτε της κοινωνίας ούτε καν του πολιτικού συστήματος.
Για την αποστολή της ίσως πολλά θα μπορούσαν να πουν αυτοί που την επέβαλαν. Αν ποτέ βγουν μπροστά. Αλλά και αυτοί που σίγουρα κερδίζουν: οι Γερμανογάλλοι και το λοιπό τοκογλυφικό συνονθύλευμα... Διότι αυτοί ωφελούνται από μια κυβέρνηση μαριονέτα, η οποία ανέλαβε - αθόρυβα και κυρίως... συναινετικά - να τελειώσει τη βρόμικη δουλειά και να επιμερίσει το πολιτικό κόστος στους εγχώριους μετόχους της εξουσίας.
Η πολιτική αναξιοπιστία όσων κρατούσαν το τιμόνι της χώρας επί δεκαετίες και το παρατεταμένο σοκ στο οποίο υποβάλλεται επί διετία η ελληνική κοινωνία έκαναν την κυβέρνηση Παπαδήμου (και τον ίδιο) να φαντάζουν ως η τελευταία λύση. Πράγματι, η κυβέρνηση Παπαδήμου αποτελεί μια... λύση, όχι όμως για την ελληνική κοινωνία. Είναι η «συναινετική» λύση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της ελεγχόμενης πτώχευσης.
Με άλλα λόγια ο... ειδικός σκοπός αυτής της κυβέρνησης είναι να μαζέψει τα ρέστα της χώρας και της κοινωνίας και να τα παραδώσει στους πιστωτές με υποτιθέμενο αντάλλαγμα ένα νέο κολοσσιαίο πακέτο δανεικών υπό το αποικιοκρατικό αγγλικό δίκαιο. Με δικαίωμα των τοκογλύφων για κατάσχεση της Ελλάδας.
Όταν ο ειδικός σκοπός αυτής της κυβέρνησης ολοκληρωθεί, δεν θα έχει καμία σημασία ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, καθώς δεν θα έχει απομείνει το παραμικρό πολιτικό δίλημμα αναπάντητο. Ούτε κάτι προς διαπραγμάτευση. Για όλα - ποιος θα καρπωθεί τι και πόσα, για τον κατά κεφαλήν λογαριασμό που θα πληρώσουν οι Έλληνες - την απάντηση θα δώσει από τώρα η «πολυμετοχική» κυβέρνηση Παπαδήμου.
Το µόνο ίσως αναπάντητο δίλημμα, που ενδεχομένως θα καθορίσει κάποια μελλοντική εκλογική αναμέτρηση, θα έχει να κάνει με το ποιος θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους της καταστροφής. Με τιμωρία όχι μόνο πολιτική, αλλά και ποινική...

To Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: