ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.11

Μεγάλη συγκέντρωση των αντιμνημονιακών της ΝΔ

«Εμείς δοσίλογοι δεν θα γίνουμε ποτέ.» Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική φράση του ψηφίσματος που εξέδωσαν χθες βράδυ οι γαλάζιοι αντιμνημονιακοί.
Συγκεντρώθηκαν στο κέντρο «Αντιμνημόνιο» στη Δάφνη και αφού εξαπέλυσαν μύδρους κατά του Μνημονίου , διασκέδασαν υπό της ήχους της μουσικής της «Αντιμνημονιακής κομπανίας.

Πρωτοστάτησαν, ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού Γιάννης Μανώλης, ο Νίκος Κιουτσούκης από την ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και ο Ηλίας Ηλιόπουλος από την ΔΑΚΕ Δημοσίου.

Η εκδήλωση όμως είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αφού έδωσαν το παρόν και στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά όπως ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Μουρούτης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μπούρας.

Παρόντες ήταν δεκάδες πρόεδροι συλλόγων , φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων που πρόσκεινται στην ΝΔ και πολλά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός και πολλοί άλλοι. Έλειπαν όμως οι βουλευτές καθώς είχε εκδοθεί απαγορευτικό στην συμμετοχή τους για να μην εμφανιστεί κανείς ότι παίρνει προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε άλλου συνυποψήφιου του.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παρευρισκόμενων, εκτός από την αντιμνημονιακή τους στάση, ήταν και η μεγάλη αδυναμία που τρέφουν στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ αλλά και οι μεγάλες προσδοκίες που έχουν από αυτόν. Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

«Θέλουμε ο Πρόεδρος να βγάλει τον πολιτικό τσαμπουκά που διαθέτει και πρέπει να το κάνει τώρα,» είπε ο συνδικαλιστής και τόνισε με νόημα ότι η ιστορία γράφεται με τα «όχι» και η προδοσία με τα «ναι».

Το κλίμα που επικρατούσε για τον κ. Παπαδήμο στα «πηγαδάκια» ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Ωστόσο στο κείμενο, υπό την μορφή ψηφίσματος, που διαμορφώθηκε από την αποκαλούμενη «οργανωτική επιτροπή» της εκδήλωσης οι αναφορές στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν πιο ήπιες.

«Μπορούμε να τη δούμε μόνο σαν τακτικό ελιγμό και μια λοξοδρόμηση που δεν μας κάνει να ξεχνάμε τον προορισμό μας ο οποίος είναι η ανατροπή του μνημονίου και η ανάπτυξη της οικονομίας αλλά και το μέσο για να διεξαχθούν οι εκλογές άμεσα και να επιτευχθεί αυτοδυναμία της ΝΔ,» είπαν χαρακτηριστικά..

Το κείμενο περιείχε σκληρή φρασεολογία για την κυβέρνηση Παπανδρέου και σκληρή γλώσσα για την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η ερμηνεία του όρου «λαϊκή δεξιά» για την οποία σημειώθηκε ότι αποτελεί τίτλο τιμής. Έριξαν όμως, εμμέσως πλην σαφώς , και καρφιά που εκτιμήθηκε ότι αφορούν ορισμένους κοσμοπολίτες βουλευτές της ΝΔ, λέγοντας πως η λαϊκή δεξιά δεν κυκλοφορεί σε κοσμικές εκδηλώσεις lifestyle.

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: