ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.11

Τα βίντεο του Γιώργου

Αντώνης Δελλατόλας
γράφει ο Αντώνης Δελλατόλας

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, με θέμα: «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει».

Οι δυο απανωτές συνεδριάσεις που αποφάσισε ο Παπαδήμος, μπορεί να έδωσαν την ευκαιρία στον Παπανδρέου να καθυστερήσει τη μάζωξη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – δεν είναι σύσκεψη αυτή με εξήντα συμμετέχοντες –, αλλά μη νομίζετε ότι θα παρθούν φοβερές αποφάσεις. Εξάλλου, ό,τι δυσάρεστο είναι να μάθουμε, τρέχει να το ανακοινώσει πρώτος ο Βενιζέλος, για να μη στερηθεί τη χαρά να τιμωρήσει παραπάνω όσους (ΠΑΣΟΚους τουλάχιστον) δεν τον υποστήριξαν όταν διεκδικούσε την ηγεσία από τον Παπανδρέου!
Η χώρα είναι στον αέρα, η κοινωνία έχει διαλυθεί και, αντί να κάνουν μια δουλειά της προκοπής, μπας και τη γλιτώσουμε, αναλώνονται σε συνεδριάσεις, για να ’χουμε να γράφουμε εμείς οι δημοσιογράφοι με τις διαρροές που κάνουν οι υπουργοί.
Τουλάχιστον με τον Γιώργο περνούσαν καλύτερα, όταν τους έβαζε επί τρεις ώρες βίντεο για την πράσινη ανάπτυξη, τα ενεργειακά σπίτια και τις δραστηριότητες των ΜΚΟ στον Αμαζόνιο!
Ενώ ο Παπαδήμος μοιάζει με καθηγητή Μαθηματικών που μπήκε στην τάξη να αντικαταστήσει τον συνάδελφό του που κάνει Ιστορία. Όπως και να τα πει, σαν μαθηματικός ακούγεται!

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: