ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.11

REUTERS: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ PSI!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ!
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ HEDGE FUND ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSI
Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του δικαίου των ομολόγων του PSI και στη μετατροπή του από ελληνικό σε αγγλικό σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters το οποίο επικαλείται τραπεζίτες με γνώση των συζητήσεων. Το Reuters αναφέρει ότι ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είναι αισιόδοξος για την πορεία των συζητήσεων αλλά πως οι τραπεζίτες όχι στον ίδιο βαθμό.
Το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων είναι το σημαντικότερο και ίσως μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας για το χρέος της κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται ανοιχτά ακόμη και από το ΔΝΤ στην τελευταία του έκθεση για την Ελλάδα. Δυστυχώς και αν οι πληροφορίες επαληθευτούν η ελληνική κυβέρνηση το έχει παραχωρήσει ρισκάροντας το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ HEDGE FUND ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αποχώρησε το Vega Asset Management από τις διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πυροδοτώντας ανησυχίες για το αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία πριν από το τέλος του έτους.
Το ισπανικό hedge fund αποχώρησε από τη συντονιστική επιτροπή των δανειστών εξαιτίας των διαφωνιών σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ήταν διαθέσιμες, ενώ το ίδιο το fund αρνήθηκε να σχολιάσει, μεταδίδει το Reuters. ...
Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε, ωστόσο, αισιοδοξία λέγοντας ότι βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, ενώ οι τραπεζίτες που παρακολουθούν τις συζητήσεις δηλώνουν λιγότερο αισιόδοξοι.
"Δεν βλέπω συμφωνία φέτος", είπε υψηλόβαθμος τραπεζίτης. ...
Οι διαπραγματεύσεις σκοντάφτουν στο πραγματικό κόστος για τις τράπεζες, συμπεριλαμβανομένου του επιτοκίου των νέων ομολόγων, της λήξης τους και τους όρους που θα διέπουν τις εγγυήσεις. Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο, που συντονίζει τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, πιέζει για την επίτευξη συμφωνίας σύντομα.
"Το ΙFF επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατό, δεν θέλουν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για πολλές εβδομάδες. Αλλά η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη ακόμη να πραγματοποιήσει ουσιαστικές συζητήσεις για το επιτόκιο και τη λήξη των ομολόγων", είπε τραπεζίτης κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: