ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.11

Κάνοντας rafting στην ... Βουλιαγμένης!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η κακιά μου μοίρα το έφερε προχθές βράδυ να διασχίσω την λεωφόρο Βουλιαγμένης στο “ρέμα” (κυριολεκτικά) προς Αθήνα!
Ναι η λεωφόρος έμοιαζε με ρέμα όπου ποτάμια νερού σχημάτιζαν σε πολλά σημεία υψηλόποντες λίμνες από όπου προσπαθούσαν να περάσουν οι δυστυχείς γιωταχήδες  εκ των οποίων πολλοί έμεναν στη μέση του δρόμου προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο!
Κατά την διάρκεια των σλάλομ που έκανα (μου θύμιζε rafting με καγιάκ στο ποταμό Άραχθο στην διαδρομή Άγραφα Άρτας) σκεφτόμουν πως είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της “πρωτεύουσας” και το κράτος με τις υπηρεσίες του να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ!
Αλλά πως να κάνει αφού το μέλημα όλων αυτών που κυβερνούν (εδώ και δεκαετίες) ήταν πως θα κλέψουν και πως θα εξυπηρετήσουν τους χορηγούς και τους κομματικούς τους φίλους!
Τίποτα δεν δουλεύει πλέον σε αυτή την Χώρα-Μπουρδέλο όπου οι πολιτικονταβατζήδες επιτρέπουν στους τραπεζίτες και στους ΜερκοΣαρκοζί να “πηδάνε” ένα ολόκληρο λαό!
Τίποτα δεν δουλεύει σ’ αυτή την χουντοδημοκρατία εκτός από τους παραπληροφοριοδότες δημοσιοκάφρους και τα όργανα καταστολής δηλ. τα ΜΑνΤρόσκυλα, τους κουκουλοφόρους και τους παρακρατικούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: