ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.11

"Τι λένε, ο Χατζηνικολάου, ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Οικονομέας , σε ανύποπτο χρόνο, για την διαφθορά και την φοροδιαφυγή".... Ο ΣΠΙΝΕΛΗΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ!!!

11. Νov. 2005  2:59      

                                                                                           No.766  P.1
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦAΛΙΣΤΙΚΗ
Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,
Σχετικά με το θέμα της σημερινής εκπομπής σας «περί χρηματισμού» εφοριακών από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε πληροφορηθείτε τα ακόλουθα :
Η σημερινή Διοίκηση τη Εταιρείας ανέλαβε καθήκοντα στις 17 Μαίου 2004.

Η δωρεάν παροχή ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτων σε μεμονωμένες περιπτώσεις υπαλλήλων της ΦΑΕ Πειραιά άρχισε το 2002. Αμέσως μόλις υπέπεσε σε γνώση της νέας διοίκησης το θέμα αυτό, τον Σεπτέμβριο του 2004, διατάχθηκε η προβλεπόμενη διενέργεια έρευνας και ελέγχου, και διαπιστώθηκε ότι η τελευταία ανανέωση της δωρεάν παροχής ασφάλισης έγινε στις 14.5.2004 (δηλαδή 3 ημέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση).  Αμέσως η νέα διοίκηση έδωσε εντολή για άμεση διακοπή της δωρεάν παροχής, ενώ ταυτόχρονα κινήθηκε η σύμφωνα με τον κανονισμό διαδικασία και επεβλήθησαν στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους κυρώσεις και το σχετικό θέμα αναφέρθηκε στον ορισθέντα από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών επιθεωρητή.
Καθόσον αφορά στη αιτιάσεις σας, για το πρόσωπό του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας, σας ενημερώνουμε ότι ζητήθηκε από τους συνεργάτες σας να υποβληθούν επώνυμες  και έγγραφες ερωτήσεις, προκείμενου να απαντηθούν από τον κ Παυλίδη, κάτι που ουδέποτε πράξατε.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
 
καντε κλικ για αναγνωση του ντοκουμέντου


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και κάποιοι ερωτούν και ζητούν διευκρηνήσεις: Οι νεότεροι ας ρωτήσουν τους πατεράδες κ. μανάδες τους, τους παπούδες και γιαγιάδες τους, ΕΜΕΙΣ δεν μεγαλώσαμε και γαλουγηθήκαμε με τα ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ότι οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ, θα μας ΠΑΡΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ κ. ΤΑ ΓΙΔΙΑ ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κ. ΚΟΡΕΣ !! Και Ω ! ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ βλέπουμαι, ότι ο "ΧΡΟΝΟΣ" είτανε ο καλύτερος κριτής ! Τα ΣΠΙΤΙΑ, Τα ΧΩΡΑΦΙΑ, Τα ΜΑΓΑΖΙΑ τα ΠΡΟΒΑΤΑ κ. Τα ΓΙΔΙΑ, .... ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ! ΟΙ .... ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ! Και όσο ΑΝΑΦΟΡΑ για τους ... ΒΙΑΣΜΟΥΣ ;; ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ, Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΓΛΟΥ ! ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1944 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΑΥΤΗ ! Και ως ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ για το ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ κ. το ΨΗΛΟ ΚΑΠΕΛΟ; ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !! ΕΙΠΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;; Τα ... Τέτοια στον ΔΗΜΑΡΧΟ !!

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ