ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.12

SOS!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ !! ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ( ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

Έλενα Παναρίτη - Ομιλία (Βουλή) 11/02/12

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της βουλευτού Έλενας Παναρίτη η οποία δεν έπεξε ποτέ στα media αλλά αξίζει να την ακούσετε. Μακάρι να είχαμε και την απάντηση που της δώθηκε εκέι θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον νομίζω. Αν την έχει κάποιος ας μας την στείλει.

Έλενα Παναρίτη - Ομιλία (Βουλή) 11 02 12 από exoumeapopsi

απο exoumeapopsi

2 σχόλια:

Ζημαίος είπε...

Ετσι ολα στημενα και κουρδισμενα, λιγες ωρες πριν τους το δωσαν ενα τετοιο σημαντικο εγραφο να το αξιολογησουν την στιγμη που και ενα κολοχαρτο συμβολαιου φρανσαιζ χρειαζεσαι καποιο χρονο αξιολογησης.

Τελικα μου φαινετε οτι εχει παθει κριση ειλικρινειας αφου ειναι ηλιου φαεινοτερο τι γινεται και το να ζηταει δεσμευση περι εθνικης κυριαρχεις ειναι σαν να βγαινω με την γκομενα και διαβεβαιωνω την μανα της οτι θα την ξεμοναχιασω θα την γδυσω αλλα δεν θα την ... Καπως ετσι τα λεει και νομιζω οτι τα χει και αυτην χαμενα.
Πολυ λιγοι οι βουλευταδες μας για την περιπτωση... κριμα και το κριμα στους ιδιους και στα σογια τους...

Ανώνυμος είπε...

Τι σου κάνανε κορίτσι μου και είσαι ακόμα εκεί ? Πώς μπορείς και συνεχίζεις μετά από τόσα ερωτήματα που έθεσες ??? <> τίποτε άλλο για να αντέχεις να βρίσκεσαι εκεί αφού όπως σε είδα <> στο κρανίο !!!!!!!!!