ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.12

ΦΙΜΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Επιχειρούν να κλείσουν το 3G από το κέντρο της Αθήνας ..
προκειμένου να σταματήσει η ελεύθερη live πληροφόρηση κατά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη 9/10.Διαμαρτυρηθείτε τώρα στις ελληνικές διπλωματικές αρχές στη χώρα που βρίσκεστε.
Ένα μέτρο που παραβιάζει το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της πληροφόρησης.

Υπάρχει μια χθεσινή ανακοίνωση από την ομάδα Anonymus ότι η κυβέρνηση πρόκειται να διακόψει τη 3G σύνδεση από το κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, προκειμένου να σταματήσει την ελεύθερη ροή των πληροφοριών από το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της A.Merkel στην Ελλάδα.

Επιχειρούν να μας φιμώσουν..

Αν το μέτρο αυτό υλοποιηθεί,τότε το τηλεοπτικό συνεργείο του STOPCARTEL TV δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει ζωντανά πληροφορίες κατά την επίσκεψη της Μέρκελ απο το κέντρο της Αθήνας.

Η τηλεόραση STOPCARTEL TV καλεί τους πολίτες από το εξωτερικό να διαμαρτυρηθούν ΤΩΡΑ προς τις ελληνικές διπλωματικές αρχές που βρίσκονται στις χώρες της κατοικίας τους,κατά αυτού του μέτρου, που παραβιάζει το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της πληροφόρησης.

Εδώ είναι οι συνδέσεις των ελληνικών διπλωματικών αρχών σε κάθε χώρα.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη χώρα κατοικίας σας και διαμαρτυρηθείτε!


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

(Κατάλογος απο την Αγγλόφωνη ιστοσελίδα μας)




stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: