ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.12

Ο Σόιμπλε χαλάει τη σούπα Σαμαρά

Σόιμπλε: Η Μέρκελ δεν φέρνει λεφτά στην Ελλάδα...

 Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ τινάζει στον αέρα το επικοινωνιακό παιχνίδι Σαμαρά. Σαφής ρήξη με το ΔΝΤ

Σόιμπλε: Η Μέρκελ δεν φέρνει λεφτά στην Ελλάδα...
Ο Σόιμπλε κατάφερε με μια φράση του να "γκρεμίσει" το σισό επικοινωνιακό οικοδόμημα που είχε χτίσει η ελληνική κυβέρνηση γύρω από την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα: Ακούγοντας τις φήμες για τις προσδοκίες που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το «πράσινο φως» για τη δόση του δανείου θα δοθεί μόνο εφόσον αποφανθεί θετικά η τρόικα, στην επικείμενη έκθεσή της. 
«Η καγκελάριος δεν θα μιλήσει για το αντικείμενο που είναι αρμοδιότητα της τρόικας. Η τρόικα θα πει αν η Ελλάδα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα βοήθειας. Αυτό είναι το θέμα. Τα υπόλοιπα είναι λίγο... φαντασία», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. αναφερόμενος σε σχετική χθεσινή δήλωση βουλευτή των Χριστιανοδημοκρατών,
Από την Παρασκευή που ανακοινώθηκε η απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να αποδεχθεί την πρόταση Σαμαρά και να επισκευφθεί την Ελλάδα, η κυβέρνηση προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα προσδοκιών στην ελληνική κοινή γνώμη.
Όπως φαίνεται η επίσκεψη Μέρκελ εξυπηρετεί μόνο την τόνωση του κύρους της κυβέρνησης Σαμαρά και την προσπάθεια της να επιτύχει υπερψήφιση των μ΄τρων στη Βουλή χωρίς σοβαρές "διαρροές" βουλευτών της.
Παράλληλα η έλευση της καγκελαρίου επιβεβαιώνει τη συμπόρευση Σαμαρά με το γερμανικό λόμπι και την απομάκρυνση από το ΔΝΤ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εκλογή του ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει συναντηθεί εκ του σύνεγγυς με την Κριστίν Λαγκάρντ, ένδειξη της ψυχρότητας στις σχέσεις, ενώ αντιθέτως με την Άγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί για δεύτερη φορά.

Η  Ελλάδα πληρώνει δικά της λάθη
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι «για να μπορέσει να εκταμιευθεί η επόμενη δόση, η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της» και αναγνώρισε ότι χωρίς αυτά τα χρήματα η Ελλάδα έχει «οξύ πρόβλημα χρηματοδότησης».
Απαντώντας σε ερώτηση  εάν αρκούν «τα θερμά λόγια της καγκελαρίου», σημείωσε ότι «το πρόβλημα δεν είναι ούτε στα θερμά λόγια της κυρίας Μέρκελ ούτε στην Ευρώπη. Εγκειται στο ότι η Ελλάδα, ως συνέπεια δικών της παραλείψεων κατά τις τελευταίες δεκαετίες, περιήλθε σε πολύ δύσκολη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση και κανείς δεν θέλει πλέον να την δανείσει με λογικό επιτόκιο».

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: