ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.12

«Εσπερινό σχόλιο» παραμονή άφιξης της κ Μέρκελ!...





Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


     Στην ευλογημένη και στο πέρασμα των αιώνων αιματοβαμμένη από αγώνες για τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ αυτή γη, στην πόλη της Αθήνας όπου ακόμη δεσπόζει ο Παρθενώνας της Ακρόπολης υπενθυμίζοντας τον «χρυσό αιώνα» του Περικλή και το γεγονός ότι εδώ γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου είναι εντελώς, μα εντελώς αδιανόητο, να δεχτώ – χωρίς σχόλιο – ότι αύριο Τρίτη 9 Οκτωβρίου οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ θα σχολιαστούν ανά την Υφήλιο ως «πικρή ένδειξη κατάλυσης της…Δημοκρατίας!»
       Όχι κανείς δεν θα ήθελε, ούτε για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, να κινδυνεύσει η ασφάλεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου κ Μέρκελ!!!
       Αλλά δεν συνιστά αποδεικτικό Δημοκρατικής νοοτροπίας η απαγόρευση κάθε είδους συγκέντρωσης, πορείας και διαδηλώσεων στην Αθήνα αύριο…
       Εγώ εμμένω σε προηγούμενη ερμηνεία μου, που ΔΕΝ εξαντλείται στη στήριξη της Συγκυβέρνησης  Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ (Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη) από την επικείμενη επίσκεψη της κ Μέρκελ στην Αθήνα…
        ΕΑΝ, επαναλαμβάνω, εάν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος ήταν να δείξει Ε<ΜΠΡΑΚΤΑ η πανίσχυρη γυναίκα-ηγέτης της Γερμανίας, της Ε.Ε. και της Υφηλίου την στήριξή της στον κ Σαμαρά και την «εγχώρια» τρόικα θα μπορούσε:
       Να ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (όπως έκανε και για το ολιγόωρο ταξίδι της στην Αθήνα) τον κ Σαμαρά στο Βερολίνο, να κλειστούν σε ένα από τα γραφεία της Γερμανικής Καγκελαρίας και μετά από μια τρίωρη «συνεργασία» να βγούνε ΜΑΖΙ μπροστά στους εκπροσώπους των Διεθνών ΜΜΕ και να ανακοινώσει η κ Μέρκελ ότι διαπίστωσε πως η Συγκυβέρνηση των τριών Κομμάτων και τριών Αρχηγών της Ελλάδας «βαδίζει σωστά και συνετά, πληροί κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της, και για τους λόγους αυτούς ΕΧΕΙ την ΠΛΗΡΗ στήριξη της ιδίας και της χώρας της!...»
       Αντίθετα οι ανακοινώσεις για πρωτοφανείς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ κινήσεων των πολιτών της Αθήνας, η κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών και η εφαρμογή δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, μαζί με την – μακριά από την Ελλάδα και τους Έλληνες – πιθανότητα να «κινδυνεύσει» η ασφάλεια της κ Μέρκελ ΚΑΙ εκθέτουν τη χώρα μας ΚΑΙ δεν νομίζω ότι συντρέχουν με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οικονομικές ερμηνείες αυτής της επίσκεψης!...
       Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, αλλά εμείς είμαστε κοινοί θνητοί και δεν έχουμε πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες…
       Μαθαίνουμε, όμως, ότι οσονούπω καταφθάνει στην Αθήνα και ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας κ Νταβούτογλου για «συζητήσεις» και από τα Διεθνή ΜΜΕ μαθαίνουμε ότι συνεχίζονται οι ανταλλαγές βλημάτων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, μεταξύ Ισραήλ και Λωρίδας της Γάζας και το Ρωσικό αποβατικό NOVOCHERKASSK του οποίου οι πεζοναύτες παρήλασαν στη Λήμνο. συνεχίζει να πλέει σε ελληνικά χωρικά ύδατα…
     Καλησπέρα σας με αγάπη…
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: