ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.13

ΝΕΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ . Απολύσεις ή μειώσεις συντάξεων και μισθών, ζητούν οι Βρυξέλλες


Τη «σημαντική δουλειά» που έκανε μέχρι τώρα η Ελλάδα για τη δημοσιονομική εξυγίανση αναγνωρίζει μεν το ΔΝΤ, ζητά ωστόσο να υπάρξει σημαντική βελτίωση στη φορολογική διοίκηση.
Παράλληλα, αναδεικνύει σε σημείο-«κλειδί» των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, το φορολογικό, καλώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση να πετύχει απτά αποτελέσματα στην είπραξη φόρων, προκειμένου να μην υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Με δηλώσεις του την Πέμπτη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), κ. Ουίλιαμ Μάρεϊ, υπογράμμισε ότι από την επιτυχία της φορολογικής μεταρρύθμισης θα εξαρτηθούν και οι αποφάσεις για τα εργασιακά.
Ο ίδιος πάντως απέφυγε να απαντήσει για τη σχετική έκθεση του ΔΝΤ και της ΕΕ, που αφορά στο φορολογικό.
Αναφορικά με τη φορολογία, ο κ. Μάρεϊ επισήμανε ότι, αν υπάρξει περισσότερη πρόοδος στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και κυρίως στην αποτελεσματικότερη είσπραξη των φόρων, τότε η κυβέρνηση μπορεί να αποφύγει περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απολύσεων 25.000 εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέφερε ότι η προσαρμογή του επιπέδου της απασχόλησης εξαρτάται από την προσπάθεια των ελληνικών αρχών να γίνει καλύτερη δουλειά στην είσπραξη των φόρων και ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Ο κ. Μάρεϊ σημείωσε ότι η κυβέρνηση προετοιμάζει σχέδιο για το απαιτούμενο προσωπικό σε κάθε δημόσια υπηρεσία και ότι οι κρίσιμες θέσεις δεν θα επηρεαστούν και πως μπορεί να υπάρξουν προσαρμογές.
Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχουν συζητήσει αριθμούς για απολύσεις, επαναλαμβάνοντας ότι το «τελικό αποτέλεσμα» θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα του φορολογικού συστήματος.
Για τον κ. Πολ Τόμσεν επισήμανε ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα αρχές της επόμενης εβδομάδας και ότι ήδη βρίσκεται στη χώρα μας τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ, το οποίο, σε συνεργασία με την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα αξιολογεί την πρόοδο του προγράμματος και ότι η αποστολή της Τρόικας θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαρτίου.
Τόνισε ακόμη ότι το ΔΝΤ ερευνά το θέμα της επιμήκυνσης και την αξιολόγηση του προγράμματος για την Ελλάδα με βάση το άρθρο IV του καταστατικού του, ενώ θα ετοιμαστεί σχετική έκθεση.
 dailynews24


Δεν υπάρχουν σχόλια: