ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.13

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! Πριν από το (επώδυνο) τέλος… απευθύνει κάλεσμα… αποστασίας σε ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χωρίς ελπίδα σωτηρίας


Γράφει ο Εl Sito
Την πρόθεσή του το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει καθαρή αξιακή και ιδεολογική ταυτότητα ως εκφραστής της Κεντροαριστεράς  και ως ένα κόμμα λαικό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό και εθνικά υπεύθυνο, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο “Εθνος της Κυριακής”.
Παρόλα αυτά γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό καθώς επίσης δεν έχει την στήριξη των εσωκομματικών
Λίγες μέρες πριν το 9ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προχωρεί σε σαφές άνοιγμα στην “κοινωνική και εκλογική βάση” του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι έδωσε μια συγκυριακή ψήφο στις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαϊου και του Ιουνίου.
Η πολιτική του αμνησία τον οδηγεί σε ανόητες βερμπαλιστικές κορώνες ότι δήθεν “η κεντροαριστερά σημαίνει υπευθυνότητα και σταθερός ευρωπαικός προσανατολισμός μέσα στην προοπτική μιας Ευρώπης προοδευτικής και όχι συντηρητικής πολιτικής” με έμφαση ”στις λύσεις για τους ανέργους και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά” … “ούτε η κοινωνία , ούτε η πραγματική οικονομία αντέχουν πρόσθετα δημοσιονομικά και εισοδηματικά μέτρα” …. ” Η κοινωνία  έχει φτάσει στα ακραία όρια της αντοχής της. Και η πιο ευπαθής ομάδα , αυτή που υφίσταται τις πιο βάναυσες συνέπειες της κρίσης , είναι οι άνεργοι”
Τι να πεις για κάποιον που έχει το πολιτικό ακαταλόγιστο των όσων εγκλημάτων έχει διατελέσει στους πολίτες και στην εθνική κυριαρχία της χώρας. …
Σύμφωνα με το τίτλο του “spirospero“ Σε «εμφύλιο» το ΠΑΣΟΚ, σε έναν εμφύλιο σπαραγμό στελεχών με απροσδιόριστες συνέπειες στο τέλος της εκλογικής κομματικής αναμέτρησης.
Περίπατο έχει κάνει ο αποκαλούμενος προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ αφού έχουν αρχίσει και φαίνονται τα σοβαρά προβλήματα συνοχής που ταλανίζουν τον Κίνημα.
Στελέχη του κόμματος επιρρίπτουν μεγάλη ευθύνη στον Ευ. Βενιζέλο καταλογίζοντάς του ακαμψία σε θέσεις και πρωτοβουλίες που θα πάνε το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα μπροστά.
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι επιχειρείται μία προσπάθεια μείωσης του πολιτικού του βεληνεκούς από τους λεγόμενους «Παπανδρεϊκούς».
«Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος με κηδεμονία», έχει πει σε στενό συνεργάτη του ο Ευ. Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι πηγή του κακού είναι το ξέσπασμα της λεγόμενης Αριστερής Πρωτοβουλίας η οποία επικαλείται τη συνοχή και την ιστορία του κόμματος για να σπείρει καινά δαιμόνια και να προωθήσει θέσεις που θα μπορούσε να στηρίζει υπό διαφορετικές περιστάσεις ο Γ. Παπανδρέου.
Ο κ. Βενιζέλος δεν κρύβει την ενόχλησή του γι’ αυτή την κατάσταση και υπενθυμίζει ότι άλλος έριξε το ΠΑΣΟΚ από το 43% στο 9% και άλλοι ήταν αυτοί που ήθελε να χρεοκοπήσει και άλλοι «πόνταραν» στη διάλυση του.
Την ίδια στιγμή, να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» που τον συνδέει με το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί ο Κ. Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση του Ευ. Βενιζέλου για να παρευρεθεί στο συνέδριο του κόμματος, ενώ πληροφορίες από την οδό Αναγνωστοπούλου κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του κ. Σημίτη για τους χειρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν έχω να προσφέρω τίποτα και για να είμαι ειλικρινής δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται», δήλωσε ο Κ. Σημίτης, αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς Βενιζέλου.
Για ποιο λόγο να παραστώ; Για να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες, αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με φήμες, ο κ. Σημίτης δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς διαπιστώνει πολιτικό κενό στον δημοκρατικό χώρο.
Για το λόγο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σε επαφή με τους κ.κ. Γκίκα Χαρδούβελη, Μιλτιάδη Νεκτάριο και Πλάτωνα Τήνιο και βολιδοσκοπεί τις πιθανότητες να καλύψει το «κενό στο δημοκρατικό χώρο» με τη συγκρότηση του «Ευρωδημοκρατικού Κόμματος» στο οποίο θα μπορούσε να ηγηθεί ένα πρόσωπο με ευρεία απήχηση στις δημοσκοπήσεις όπως ο κ. Στουρνάρας!
Πάράλληλα ο κ. Σημίτης έχει επαφές και το λεγόμενο “εκσυγχρονιστικό μπλοκ” του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι παραμένουν νοσταλγοί της πολιτικής του.
Οι “βόλτες” στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και νέα πρόσωπα περνούν καθημερινά το κατώφλι της οικίας του πρώην πρωθυπουργού. Οι ζυμώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα – τουλάχιστον προς το παρόν.
πηγή

1 σχόλιο:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τή μάνα αὐτοί πού τούς γεννᾶ
Τή ρουκανοῦν παντοτεινά
-σάν δένδρο τά σκουλύκια.
Καί παίρνουν γι’ ἄπειρα πουγγιά
ἐλεημοσύνη ἀπ’τήν Φραγκιά
κι ἀπ’ τήν Τουρκιά χαστούκια.
Γεώργιος Βιζυηνός 1883