ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.13

Ο γ.γ. Εσόδων ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ

Το μπαλάκι στους εφοριακούς ρίχνει ο γ.γ. Εσόδων, ζητώντας τους να ασκούν ποινικές διώξεις σε όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ



Ποινικές διώξεις θα ασκούν οι προϊστάμενοι των εφοριών και σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών, έπειτα από απαίτηση του γενικού γραμματέα εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που έδωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στους επικεφαλής των ΔΟΥ, τους δίνεται η δυνατότητα να προχωρούν σε άσκηση ποινικών διώξεων για οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο, εφόσον αυτά ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ και έχει παρέλθει διάστημα άνω των τεσσάρων μηνών.
Στο υπουργείο Οικονομικών θορυβήθηκαν από το έλλειμμα που εμφανίστηκε στα δημόσια έσοδα και ξεκινούν νέο σαφάρι για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Σε εγκύκλιο που απέστειλε ο κ. Θεοχάρης προς τις ΔΟΥ επισημαίνει ότι «κατά το χειρισμό υποθέσεων από τις δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές, παρατηρείται, το φαινόμενο της κατάθεσης αιτήσεων ποινικής δίωξης για το παραπάνω αδίκημα στα όρια της παραγραφής, η οποία, σύμφωνα με το άρθρο 111ΠΚ, είναι πενταετής. Προς αποφυγή του φαινομένου της παραγραφής αδικημάτων και προκειμένου να αποφευχθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των υπαλλήλων (παράβαση καθήκοντος, κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου κ.λπ.), εφιστάται η προσοχή των προϊσταμένων των ΔΟΥ για την άμεση υποβολή αιτήσεων μόλις συντρέξουν οι νόμιμες προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: