ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.13

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ



Κατέκλυσε τον τοπικό τύπο η φωτογραφία του μεγαλοσχήμονα τοπικού παράγοντα αντιπεριφερειάρχη Αγγελόπουλου από την συνάντηση που είχε με την ακριβοπληρωμένη αγωνίστρια Επίτροπο Δαμανάκη (230.000 βασικός μισθός επιτρόπου).
Στην Αθήνα συναντήθηκαν τα πολιτικά λαμόγια για να συζητήσουν για την κοινή εκμετάλλευση
της θάλασσας της Αδριατικής, εκτελώντας πιστά τις τελευταίες οδηγίες των αφεντικών που εδόθησαν από την πρόσφατη επίσκεψη του Γιοχάνες Χααν του Ραιχενμπαχ και του Φούχτελ.
Πολιτικό λαμόγιο Αγγελόπουλε, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα, ποιος σε εξουσιοδότησε να ξεπουλάς εμάς και την πατρίδα μας; Συναντιέσαι περιχαρής, κάνοντας ταξιδάκια αναψυχής με έξοδα των κορόιδων Πατρινών, με αυτή που μόλις χθες μιλούσε για μείωση του κατώτατου μισθού, την ίδια ώρα που ο Κατσιφάρας  βγάζει ανακοινώσεις αγανάκτησης για τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης. Και νομίζετε πολιτικά ανθρωπάρια ότι μπορείτε να μας δουλεύετε.
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ  που έδωσες για σελίδες στο Facebook και άλλα τόσα για σύνδεση στο internet που και αυτά χρήματα των κορόιδων Πατρινών είναι πολιτικό κατακάθι, προερχόμενο από τα βουνά που θα έδινες και την ψυχή σου στο διάβολο για να ξεφύγεις από την μιζέρια. «Σοσιαλιστής» από ανάγκη για να αποφύγεις το απογευματινό πότισμα στα χωράφια έγινες μέλος της τοπικής οργάνωσης και έρχεσαι σήμερα να διαπραγματεύεσαι και να συζητάς το ξεπούλημα μας.
 
 
 http://emeiskoialloi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: