ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...

Και συνεργάτης του Στουρνάρα εξαφανίστηκε από την λίστα Λαγκάρντ



Αυτό που αποκαλύπτουν τα έγγραφα τα οποία δημοσιοποιεί το newsbomb.gr είναι ότι τουλάχιστον ένας από τους «εξαφανισθέντες» από τη λίστα Λαγκαρντ δεν ήταν καθόλου άγνωστος ούτε στο σημερινό υπουργό Οικονομικών, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. Ο κ. Συμεών Σικιαρίδης σύζυγος της εξαδέλφης του καταγγελλόμενου για την αλλοίωση της λίστας ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ελένης, έχει συνεργαστεί στενά με τον κ. Στουρνάρα στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο ΣΙΚΙΑΡΙΔΗΣ χρημάτισε εκτελεστικός διευθυντής επενδύσεων της Εμπορικής Κεφαλαίου και Συμμετοχών (Emporiki Venture Capital), την περίοδο που ο κ. Στουρνάρας ήταν πρόεδρος της θυγατρικής εταιρείας της τράπεζας (η οποία αργότερα απορροφήθηκε από τη μητρική). Όμως, οι... συμπτώσεις δε σταματούν εδώ. Όπως προκύπτει από το ΦΕΚ 3914/11.5.2004, ήταν πολύ παραπάνω από ένα απλό στέλεχος της εταιρείας στην οποία προέδρευε ο νυν υπουργός Οικονομικών, αφού σε πολλά και σημαντικά θέματα λειτουργούσε αντ' αυτού!
Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο είχε εξουσιοδοτήσει τον κ. Σικιαρίδη να εκπροσωπεί την εταιρεία με πρόεδρο τον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (υπογράφοντας από κοινού με ένα ακόμη εξουσιοδοτημένο στέλεχος) στις ακόλουθες πράξεις:
- Να συνάπτουν συμφωνίες με τρίτους για παροχή ή προμήθεια αγαθών ή υπηρεσιών σχετικών με τη λειτουργία και το σκοπό της Εταιρείας μέχρι του ποσού των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ για κάθε περίπτωση.
- Να αναλαμβάνουν χρήματα, χρηματόγραφα, να εισπράττουν χρήματα, να εκδίδουν οπισθογραφούν και εξοφλούν Τραπεζικές επιταγές, να εκδίδουν, αποδέχονται και οπισθογραφούν συναλλαγματικές και γραμμάτια, να παραλαμβάνουν εμπορεύματα από τις αποθήκες των Τελωνείων ή τις Γενικές Αποθήκες, Ταχυδρομείο, ΟΣΕ.
Μήπως, μετά την αποκάλυψη ότι ένας τόσο στενός του συνεργάτης κατά το παρελθόν ήταν μεταξύ αυτών που μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν από την λίστα ο κ. Στουρνάρας πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: