ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.13

ΧΑΜΟΣ!! ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Φουντώνει το «κίνημα» στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά Βενιζέλου- Τι έγινε χθες βράδυ σε ταβέρνα στους ΑμπελοκήπουςΠερισσότερα απο 300 στελέχη απο όλη την Αττική συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ κάτω απο απόλυτη μυστικότητα σε κεντρική ταβέρνα της περιοχής Αμπελοκηπων και συζήτησαν για το ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου.
Στη συγκέντρωση μίλησαν οι κύριοι Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελης Οικονόμου, Γρηγορης Νιωτης η Αννα Νταλαρα και ο Γιάννης Διαμαντιδης πρώην βουλευτές όλοι τους, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία προς το συνέδριο.
Κοινη διαπίστωση ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων ότι θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβιστεί απο την κυβέρνηση και να πάψει να ειναι δεκανίκι της Ν.Δ. Η κεντρική γραμμη που ακολουθει η ηγεσία δεν ειναι αυτή που το ΠΑΣΟΚ ειχε τόσα χροιά κεντροαριστερή, ειπαν, ενώ επεσήμαναν ότι στην πολιτική τακτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ ειναι πολυ πιο έξυπνη απο το ΠΑΣΟΚ αφου μπορεί και λέει όχι σε κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που συμφωνει σε όλα.
Συμφώνησαν ότι στο επικείμενο συνέδριο πρέπει να δράσουν μαζικά ολοι μαζι έτσι ώστε με τις αποφάσεις τους, το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κατεύθυνση. Είπαν ότι θα πρέπει να μην συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην κυβέρνηση ενώ σε ότι αφορά και νέα μετρα, να υπάρξει δέσμευση απο την ηγεσία στο συνέδριο ότι δεν θα ξανα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και αλλα οικονομικά μετρα σε βάρος των πολιτών.
Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης μαζι με στέλεχος του κ. Βενιζέλου στην περιοχή τον κ. Σαουλιδη, έκαναν τη δική τους κομματική συγκέντρωση με περίπου 100 στελέχη που στην πλειοψηφία τους, έλεγαν αλλαγη πολιτικής και αποχώρηση απο τη κυβέρνηση. Αίτημα που φαίνεται τίθεται απο όλες τις πλευρές των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: egiakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια: