ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.13

Ο όρκος του Άδωνι Γεωργιάδη


1
Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου
Το θέμα είναι πως σαν λαός, παρ’ όλο που σήμερα είναι εγγράμματος παραμένει φανατικά αμόρφωτος.
Σας δίνω ένα παράδειγμα:
Η κυβέρνηση αφού μείωσε τις συντάξεις στα 180 ευρώ, τους μηνιαίους μισθούς στα 400 ευρώ, αφού πουλώντας την ΕΥΔΑΠ  ο ιδιώτης αυξάνει την τιμή του κυβικού μέτρου στο διπλάσιο, ξεσηκώνει τον λαό και παραιτείται..
Μετά τις εκλογές, σε μια τηλεοπτική συζήτηση, ο δημοσιογράφος ρωτά τον πρώην υπουργό της Κυβέρνησης, που τώρα είναι αντιπολίτευση:
” Πες τε μου, γιατί χάσατε τις εκλογές, τι δεν κάνατε σωστό;”
Ο πρώην Υπουργός, που του αρέσει να τον αποκαλούν υπουργό επειδή ο τίτλος αποτελεί αριστοκρατικό αξίωμα,απαντά:
” Κάναμε σοβαρά λάθη …, συνεχίζει σαν να ερωτήθηκε, ….δεν ολοκληρώσαμε την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας, όπως την μείωση των συντάξεων , τις αποκρατικοποιήσεις κλπ”
Την επόμενη μέρα, το τηλεοπτικό κανάλι κάνει μια δημοσκόπηση για να διαπιστώσει την θετική ή αρνητική εντύπωση που προκάλεσε ο λόγος του πρώην Υπουργού στα ερωτήματα που του έθεσε ο δημοσιογράφος.
Το αποτέλεσμα, δείχνει ότι το χειρότερο ποσοστό που μπόρεσε να πάρει ο Υπουργός, είναι το ποσοστό των πρόσφατων εκλογών.
Ποιο συμπέρασμα συνάγεται;
Αν το απαντήσετε, θα καταλάβετε γιατί μας Κυβερνά ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, ο Βορίδης, ο Άδωνης, ο Δένδιας.
Θα καταλάβετε γιατί ο λαός δεν πρόκειται να ρίξει την Κυβέρνηση.
Γιατί οι εργαζόμενοι που απεργούν Δεν θέτ ουν ζήτημα παραίτησης της Κυβέρνησης.
Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι η απόκτηση γνώσης, Γυμνασιακή, Λυκειακή, Πανεπιστημιακή, δεν σε κάνει μορφωμένο.
Η γνώση χρησιμοποιείται, ως εργαλείο που το χρειάζεσαι για να εργασθείς,   να κερδίσεις χρήματα, να ζήσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
Όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου μετά την εργασία σου, προφανώς δεν παίρνεις την δουλειά σου μαζί σου..
Αφήνεις την δουλειά σου στον χώρο εργασία σου, αφήνεις τα εργαλεία σου στον χώρο δουλειά σου, πχ τον υπολογιστή  το κατσαβίδι, τον γκασμά, την μηχανή κλπ. .
Μαζί με τα εργαλεία που αφήνεις πίσω σου αφήνεις και τις γνώσεις σου, γιατί τις υποβίβασες σε εργαλείο που σου εξασφαλίζει μισθό.
Η γνώση σε κάνει μορφωμένο αν αποτελέσει τρόπο ζωή σου. Όταν η γνώση δεν σου επιτρέπει κριτική σκέψη, κριτική στάση ζωής, αναζήτηση επιπλέον γνώσεων, αναζήτηση περισσότερων πηγών πληροφόρησης, ικανότητα να ξεχωρίζεις τα σκουπίδια απο την πληροφορία και ταυτόχρονα δεν σε κοινωνικοποιεί ως νοήμονα αλλά μόνο ως έρμαιο παραδοσιακών  παραδοξολογιών του τύπου κομματική στρούγκα, τότε είσαι εγγράμματος μεν, άχρηστος δε.


πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας έχει ξεπατώσει καλά ο Άδωνις, εαμοβούλγαροι...