ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.13

Η απόλυτη προδοσία των Ελλήνων πολιτικών: Η Λετονία δεν αποποιήθηκε τα περιουσιακά της στοιχεία στο δικό της μνημόνιο


 
Όταν μία χώρα έχει πολιτικούς που δηλώνουν ότι δεν έχουν διαβάσει καν την δυσβάσταχτη για τον λαό δανειακή σύμβαση που συνάπτουν... τότε το αποτέλεσμα είναι να εκχωρούνται άνευ όρων κυριαρχικά δικαιώματα και εθνικά περιουσιακά στοιχεία.

Η Ελλάδα έχει υπογράψει όρο στο μνημόνιο... ο οποίος δεν υπεγράφη ούτε καν στην προγενέστερη χρονικά δανειακή σύμβαση (2009) της Λετονίας με την Ε.Ε. – η Λετονία αν και υπάχθηκε επίσης στο «Αγγλικό Δίκαιο» προστάτεψε με σαφώς καλύτερο τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα και τα περιουσιακά της στοιχεία...

Ο όρος που δυστυχώς «συμπληρώθηκε» - (σ.σ pentapostagma.gr καλύτερα μάλλον επιβλήθηκε) στο Ελληνικό μνημόνιο που δεν αναγράφεται στην αντίστοιχη δανειακή σύμβαση της Λετονίας είναι ο εξής:

«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από  κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο
βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος»

Ο ΓΑΠ και η συμμορία του ΠΑ.ΣΟΚ όχι μόνο προκάλεσαν την υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο, αλλά και παρέδωσαν άνευ όρων τα κλειδιά της εθνικής και περιουσιακής κυριαρχίας της χώρας στους δανειστές: καταρρίπτεται λοιπόν, ακόμη, ένα αστήριχτο επιχείρημα – το περιβόητο «Αγγλικό Δίκαιο» δεν εφαρμόζεται απαρέγκλιτα όπως είδαμε με το παράδειγμα της Λετονίας, αλλά μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση όρων και συμφωνιών..

«Πολιτικοί», όμως, όπως ο Χρυσοχοϊδης δεν μπόρεσαν να μπούν καν στον «κόπο» - είχαν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και άλλες «σημαντικότερες υποχρεώσεις» – να διαβάσουν τους όρους του μνημονίου και τις ρήτρες... Μάλλον ήξερα καλά που ακριβώς οδηγούσαν την χώρα μας....

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: