ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.13

Απαντάμε στην ύπουλη προπαγάνδα που είναι υπέρ της εκχωρήσεως της Ελληνικής ιθαγενείας σε αλλοδαπούς


Για όσους συγκινούνται με τέτοιες γελοιότητες όπως το βίντεο με τον μαθητή μετανάστη… πολύ απλά ο κλασικός τρόπος για να πείσεις αυτόν που θέλεις για να του ασκήσεις προπαγάνδα αγγίζεις το συναίσθημά του για αυτό και έβαλαν οι “ανθρωπιστές ” το παιδάκι…
Τι λέει το “μήνυμα;”. Μεγαλώνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν σε Ελληνικό Σχολείο, μιλούν Ελληνικά.
Ξεχνάνε να πουν όμως κάτι. Οι γονείς τους είναι αλλοδαποί. Η θρησκεία τους είναι διαφορετική. Οι περισσότεροι δεν αποδίδουν φόρους. Όλοι τους επιβαρύνουν το σύστημα κοινωνικών παροχών, εις βάρος των γηγενών. Και το κυριότερο;Δεν τους καλέσαμε. Δεν τους ζητήσαμε να έλθουν. Δεν τους ανοίξαμε τα σύνορα. Δεν είναι νόμιμοι. 
(ας όψεται ο πρώτος διδάξας, Antonis).  
Καλός ο ανθρωπισμός. Καλή η σκέψη για τον συνάθρωπο. Υπάρχουν όμως και περισσότεροι από 3.000.000 εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες που έχουν προτεραιότητα. Υπάρχουν περισσότεροι από 10.000.000 Έλληνες πολίτες που έχουν δικαίωματα….στην υγεία….στην περίθαλψη….στην σύνταξη….στις παροχές….στον ανθρωπισμό. 
Φίλε να στο πω αλλιώς; Όταν μιλάς για το παιδί σου, που και αυτό μεγαλώνει στην Ελλάδα, πηγαίνει στο σχολείο, μιλάει Ελληνικά, αλλά είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε ΝΑΙ ΡΕ έχει προτεραιότητα. Έχει δικαιώματα. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Και ο πατέρας του, πληρώνει σαν το μαλάκα χρόνια τώρα για Κοινωνική Ασφάλιση (χωρίς να έχει δικαίωμα στο δωρεάν  φάρμακο πια), για Κοινωνικές Παροχές (χωρίς να τις απολαμβάνει), για Δωρεάν  Παιδεία (χωρίς πετρέλαιο).  
Για επίλογο….δώσε ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες και μετανάστες. Αυτό που θα συμβεί είναι να έχουν 3.000.000 αλλοδαποί πολιτικά δικαιώματα που σημαίνει ότι…..(συμπλήρωσε το μόνος σου, μυαλό έχεις).
loutraki1

Δεν υπάρχουν σχόλια: