ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.13

Μετονόμασαν το «λάθος» του προγράμματος σε «μιντιακό εύρημα»

Μετονόμασαν το «λάθος» του προγράμματος σε «μιντιακό εύρημα»
ΕΚΤ, ΔΝΤ και Κομισιόν εμμένουν στην αποδεδειγμένα λάθος συνταγή και απορρίπτουν ως δήθεν πρόωρη κάθε συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση…
Ανήσυχοι για τη συζήτηση που έχει ανοίξει στην Ελλάδα, μετά τη δημόσια παραδοχή του σφάλματος από το ΔΝΤ, και φοβούμενοι ότι τα σχέδιά τους κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, οι δανειστές έχουν επιδοθεί σε μία φρενήρη κούρσα διαψεύσεων και απειλών.
Πρόσφατο παράδειγμα των προθέσεών τους, η παρέμβαση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος και ότι το πρόγραμμα είναι σωστό και απαίτησε την απαρέγκλιτη τήρησή του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το οποίο επικαλείται στελέχη των Βρυξελλών και του ΔΝΤ, ο κ. Ρεν αναγκάστηκε να δώσει την επιστολή του στη δημοσιότητα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους «επειδή παρακολουθούσε μια δημόσια συζήτηση που οδηγούσε στον εκτροχιασμό».
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόσο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και η ΕΚΤ, αλλά ακόμα και τα ίδια τα στελέχη του Ταμείου υποστηρίζουν ότι το θρυλούμενο λάθος του ΔΝΤ δεν είναι παρά ένα «ελληνικό μιντιακό εύρημα».
Επιπλέον, τονίζουν ότι τα όποια λάθη έγιναν στην εφαρμογή του προγράμματος βαραίνουν την ελληνική πλευρά, η οποία δεν τήρησε κατά γράμμα τα όσα της είχαν ζητηθεί, ενώ παράλληλα διατείνονται ότι ακόμα και όσα τελικά υλοποιήθηκαν, βασίστηκαν σε σαθρά θεμέλια, γεγονός που εμπόδισε την αποτελεσματικότητά τους.
Ταυτόχρονα, οι δανειστές, στην προσπάθειά τους να κλείσουν μια και καλή την «Κερκόπορτα» που άνοιξε το «mea culpa» του ΔΝΤ και να εμποδίσουν την έγερση αξιώσεων από ελληνικής πλευράς για αλλαγές στο τρίτο Μνημόνιο, ξεκαθαρίζουν ότι μια τέτοια συζήτηση είναι τελείως εκτός κάδρου με τη δικαιολογία πως είναι πολύ πρόωρη.
«Δεν διαπραγματευόμαστε ένα πρόγραμμα, στο οποίο συμφωνήσαμε πριν από δύο μήνες», δηλώνουν κατηγορηματικά.
Φυσικά, πάντα με το απαραίτητο «τακτ» συμπληρώνουν πως τα περιθώρια της βιωσιμότητας του χρέους είναι τόσο ισχνά που η παραμικρή απόκλιση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας. Με άλλα λόγια, μας απειλούν ότι εάν τολμήσουμε να ορθώσουμε ανάστημα, θα πρέπει να ξεχάσουμε τις επιταγές…
Τα λάθη στον πολλαπλασιαστή που στοίχισαν τις ζωές περίπου 4.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν, θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαία της ελληνικής κυβέρνησης για να αμφισβητήσει την ουσία του προγράμματος και να επιτύχει ευνοϊκότερους όρους. Δυστυχώς, όμως για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία, με μπροστάρηδες τον κ. Στουρνάρα αλλά και τον προκάτοχό του κ. Παπακωνσταντίνου, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και αδύναμη να διεκδικήσει τα αυτονόητα, αφήνοντας τους δανειστές να αλωνίζουν…
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: