ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.13

ΚΥΠΡΟΣ: Επανάληψη του 1974?

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=dee89722a1&view=att&th=13dcc3aa16a5318f&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P96sIgoWBh0gJm2yIUCADFX&sadet=1364931575333&sads=ymrz9ptfpDVLg4IP-2FBXnqyH1c
       Δ/Ξ-Δ/Α 0%
Εφόσον δεχτούμε τις προορίσεις των οσίων πατέρων της Ορθοδοξίας - δεκτές από εμέ - προσπαθώ να ερμηνεύσω ποιά θα είναι η αφορμή ώστε να συμβεί το "Τα γεγονότα και ο πόλεμος με την Τουρκία θα έρθει όταν φύγουν οι πρεσβείες από τις δύο χώρες" (πατήρ Παίσιος).Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Τουρκία εκμεταλλευόμενη τα γεγονότα στην Κύπρο θα κάνει χρήση των "προνοιών" του συντάγματος του 1960 της Μεγαλονήσου και επέμβει ως εγγυήτρια δύναμη, πράγμα που έκανε το 1974.Επιβάλλεται τότε η απόσυρση των πρεσβειών, ως διπλωματική ενέργεια.
1. 1974: Κάνει χρήση του προδοτικού συντάγματος 1960 (Καραμανλής Ζυρίχη 1958) ως εγγυήτρια δύναμη, τάχα για προστασία των Τ/Κ.Επιβάλλει με τον ατίλλα 1-2 κατοχή του 40% του εδάφους.Σταδιακά δε επιβάλλει αριθμητική εξίσωση των δύο κοινοτήτων μεταφέροντας εποίκους αποκτώντας πληθυσμιακή ισότητα.Δομικά κατάφερε να έχει και έδαφος και πληθυσμό.Ο διεθνής παράγων την οργανώνει (Τουρκία) και την αφήνει να περιμένει έως την κατάλληλη στιγμή.
2. 2013: Οικονομική καταστροφή,εξίσωση βιοτικών επιπέδων ελεύθερου και κατεχόμενου τμήματος.Πολιτικός καταποντισμός και αλληλοσπαραγμός του κλεπτοκρατικού αγγλόδουλου (εξαιρείται Τ.Παπαδόπουλος) πολιτικού προσωπικού, θυμίζοντας μέρες Ν.Σαμψών.Εξαιρετική ευκαιρία να επέμβει η Τουρκία ως εγγυήτρια, όχι κατ'ανάγκη μόνο με όπλα, και με έναν ατίλα (3) για την "προστασία" θυλάκων Τ/Κ και εν συνεχεία με έναν τελικό ατίλα (4) προβεί στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου, βοηθούντος και της μεγάλης φυγής νεοπροσφύγων Ελληνοκυπρίων.Εάν συμβούν τα παραπάνω ίσως επιβεβαιωθούν τα λόγια του π.Παισίου. Άλλωστε η Ιστορία αγαπάει τις επαναλήψεις.Οπότε και εδώ μπορεί να έχουμε επανάληψη της μεταπολιτεύσεως, αλλά αυτήν τη φορά από την ΑΝΑΠΟΔΗ, ως επακόλουθο των ραγδαίων εξελίξεων στο Νησί μας.Αλληγορικά να πω ότι "Κυπριακή και Ελληνική οικονομία είναι μεσοτοιχία".Στα σχέδια τους βέβαια τον τελευταίο λόγο έχει "Ο ΜΕΓΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ" , που χαμογελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια.Εμείς πρέπει να αισιοδοξούμε.Αυτοί βιάζονται.Ας είμαστε μόνο προσεκτικοί στο κραδασμό που θα φέρει το μέγα γκρέμισμα τους.
ΥΓ Μεγαλοεθνικιστές-ενωσίτες του κοινοβουλίου γρηγορείτε
     Η αγοραφοβία (και στην τηλεόραση) είναι ο κακός σας σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: