ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.13

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΝΤΑΛΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ "ΔΙΚΑΙΑ" ΤΙΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ:ΣΤΕΓΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ!!! ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΝ.... ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥΣ ...

Σε ενιαία θέση για το χαράτσι στα ακίνητα κατέληξε η κυβέρνηση μετά την πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι «κουβεντιάσαμε τα χαρακτηριστικά του ενιαίου φόρου. Για φέτος και μόνο για φέτος θα συνεχίσει να εισπράττεται από τη ΔΕΗ». Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών ............


για το ύψος της ελάφρυνσης θα γίνει σχετική πρόταση προς την τρόικα και δεν αποκάλυψε το ακριβές ύψος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως στόχος είναι «να υπάρξει κλίμα ομαλότητας και θωράκιση της ελληνικής οικονομίας» Ο Ευ. Βενιζέλος πρόσθεσε χαρακτήρισε σημαντική την απόφαση των πολιτικών αρχηγών και τόνισε πως «το 2014 ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα εισπραχθεί κανονικά από τις εφορίες καθώς θα είναι έτοιμος ο μηχανισμός και αυτό θα είναι ένα κεφάλαιο του νέου φορολογικού συστήματος».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ότι «βεβαίως συζητήσαμε το ΕΕΤΗΔΕ. Προσερχόμαστε με κοινή θέση. Να αντικατασταθεί το ενιαίο τέλος με τον ενιαίο φόρο ακινήτων και μάλιστα με προοδευτικό χαρακτήρα πράγμα που σημαίνει ελάφρυνση για τους Έλληνες πολίτες». Ο Φώτης Κουβέλης εξήγησε ότι ο ενιαίος φόρος θα εισπραχθεί μέσω της ΔΕΗ αλλά θα είναι διαχωρισμένος από τον λογαριασμό. Έτσι όποιος πολίτης δεν τον πληρώνει θα μεταφέρεται στην αρμόδια ΔΟΥ όπου θα μπορεί να πληρώσει τον φόρο του.
real

======================================
 
Δεν έχει όρια ο πολιτικός εμπαιγμός. Τα φιλογερμανικά κόμματα της συγκυβέρνησης, προκειμένου να αποφύγουν την αντισυνταγματικότητα του χαρατσιού, προφανώς και με τη συναίνεση της τροϊκας, βάφτισαν το χαράτσι ως ενιαίο φόρο ακινήτων και ανέθεσαν και πάλι στη ΔΕΗ να το εισπράττει, μετατρέποντας  de facto τη ΔΕΗ σε εφορία. Η μετατροπή της ΔΕΗ σε εφορία όμως, προσκρούει σε άλλες διατάξεις του Συντάγματος, αλλά μέχρι να κριθεί το θέμα κάποια στιγμή στο μέλλον, το χρήμα θα έχει πέσει στους δανειστές.
Μάλιστα, για να μην φανεί ότι είναι το ίδιο το χαράτσι, ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχει μια προοδευτική κλίμακα. Να το θυμηθείτε όμως ότι με την κλίμακα αυτή θα επιβαρυνθούμε τελικά περισσότερα. Δυστυχώς τα ακίνητά μας μπήκαν για τα καλά στο στόχο των δανειστών.
Δεν μας είπαν όμως τι θα γίνει με τη ΔΕΗ όταν οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι. Θα μπορούν άραγε να πληρώνουν χωριστά το ρεύμα ή δεν νοιάζεται η κυβέρνηση ακόμα και αν θα βυθιστεί η ΔΕΗ;
Πέτρος Χασάπης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας κοροϊδεύουν... Το χαράτσι που έιναι ειδικό τέλος και όχι φόρος(για 2 χρόνια) θα γίνει πλέον μόνιμο. Είναι διαφορετικό από τον Φ.Α.Π.
Κουφάλες νεκροθάφτες....