ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.13

H Mετάλλαξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε "Δημοκρατία" Πείνας και Εξαθλίωσης.!!!


Η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταλλάχθηκε,,, από ένα Ανθρώπινο Κοινωνικό Κράτος,,, με Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ατομικές Ελευθερίες,,, σε μία Απάνθρωπη Οικονομική Χούντα,,, που δεν διστάζει να διακηρύττει ότι δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι Πολίτες ΠΡΕΠΕΙ,,, να Πληρώνουν τις Ζημιές των Τραπεζιτών,,, να χάνουν τις δουλειές τους,,, και να οδηγούνται στην εξαθλίωση,,, με σκοπό να σωθούν οι Αγορές και η Ευρωπαϊκή Οικονομία και τελικά το Ευρώ.

Τα κράτη μέλη,,, οι Πολιτικές ηγεσίες συνεχίζοντας ασταμάτητα κατασπαταλούν και να κλέβουν το δημόσιο χρήμα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,,, μας οδήγησαν στην Πτώχευση. Με φυσικό επακόλουθο να θησαυρίζουν στο βωμό των Δανείων,,, Τραπεζών,,, και των Μνημονίων. Κόντρα στην έννοια του λεγόμενου Σοσιαλισμού,,, η Ευρωπαϊκή Ένωση εφηύρε την νέα έννοια της Κοινωνικά Δίκαιης "Δημοκρατίας".

Παίρνουμε από τους φτωχούς τις οικονομίες τους,,, τα Ασφαλιστικά Αποθέματά τους,,, το βίος για το οποίο σκληρά εργαζόταν επί δεκαετίες,,, με το “έτσι θέλω” και τους οδηγούμε στην Ανεργία και στην Εξαθλίωση,,,

Ξαφνικά η Αξία της Ζωής έχασε την Αξία της,,, εκμηδενίστηκε.

Απίστευτο από την μία μου φαίνεται ακόμα και ζώντας το,,, όμως έγινε,,, το ζούμε,,, και δυσκολευόμαστε να το χωνέψουμε,,, και κάποιοι από μας,,, γεμάτοι οργή,,, Αρνούμαστε και ΘΑ αρνούμαστε,,, Χωρίς εισόδημα,, δεν ζείς,, ,δεν θέλεις να ζήσεις, δεν θέλεις να ψάξεις για δουλειά,,, μουδιάζεις,,, και βουλιάζεις,,, στην Κατάθλιψη,,, στην απραγία του μηδέν,,, ή βυθίζεσαι ακόμα χειρότερα,,, στον πάτο,,, Το Αδιέξοδο,,, της έλλειψης εισοδήματος είναι αβάστακτο!!! Είναι σκέτη Φρίκη!!! Μόλις για ένα δευτερόλεπτο να το αισθανθείς παγώνεις με τη σκέψη,,,!!! Πόσο μάλλον,,, όσοι από εμάς,,, το βιώνουμε,,,!!!

Τι θα δούμε ακόμα,,, Πάει η Δημοκρατία,,, πάει ο αγώνας που άξιζε,,, Οι δρόμοι,,, εγκαταλελειμμένοι,,, με άδεια καταστήματα,,, κλειστά,,, και με φραγμένες πόρτες από στοίβες απλήρωτων λογαριασμών,,, παντού ενοικιάζεται,,, και Πολίτες που δίνουν τα πάντα για ένα πιάτο φαί.

Η Κοινωνία από την άλλη, φυσικά δεν είναι σε θέση να αντιδράσει,,, ο Άνθρωπος δεν είναι ικανός να συνεργαστεί ομαδικά,,, για έναν κοινό στόχο,,, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων δράσης αλληλεγγύης,,, Δεν είναι φτιαγμένος για ΚΟΙΝΗ Ομαδική Δράση,,, Ο κάθε ένας θέλει το δικό του,,, απαιτεί το μακρύ του,,, και το κοντό του,,, και οι συζητήσεις δεν διαρκούν πάνω από μερικές ώρες για να καταλήξουν πάντα σε αλληλοφαγωμάρες και σε αδιέξοδα,,, για το ποιός μας οδήγησε εδώ,,,

Η συγκροτημένη και οργανωμένη Επανάσταση, απαιτεί ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, και οπωσδήποτε μια ξένη ισχυρή δύναμη από ένα άλλο Κράτος που θα μας στηρίξει με στρατηγικές, όπλα, πληροφόρηση, και άφθονο χρήμα,,, Αναλογίζομαι την Ιστορία,,, όλες οι Επαναστάσεις που επικράτησαν,,, είχαν πίσω τους ένα άλλο συγκροτημένο,,, οργανωμένο,,, και ισχυρό Κράτος,,, που είχε τους δικούς του λόγους,,, και και τα δικά του συμφέροντα,,, να γκρεμίσει τον Αντίπαλο,,, Τελικά η Δύση αποφάσισε,,, βλέπε Καντάφι,,, βλέπε Συρία,,, η Κύπρος ψυχορραγεί,,, η Ελλάδα,,, τετέλεσθαι,,,, Ζούμε σε ένα Ευρώ που δεν έχει αντίκρυσμα,,, και το χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν την πραγματική περιουσία μας... που έχει αξία και αντίκρυσμα, όπως είναι η ΓΗ ΜΑΣ,,, ο ορυκτός πλούτος μας,,

Αποτέλεσμα,,, ελέγχουν απόλυτα την ζωή μας,,, τα περιουσιακά μας στοιχεία,,, τι και πόσο θα τρώμε,,, τι θα πίνουμε,,, με πόσα θα αμοιβόμαστε,,,, πώς θα θεραπευόμαστε,,, εν τέλει πώς αναπνέουμε και αν,,,

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ,,,, είναι απίστευτο,,,

η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: