ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.13

Επαναφέρει το “σχέδιο Ανάν” η Τουρκία!



MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο οι γείτονες μας φαίνεται πως βρήκαν την ευκαιρία για να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν στο προσκήνιο.
Σε ερώτηση των τούρκων δημοσιογράφων σχετικά με την οικονομική κρίση και αν μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο η Άγκυρα τους ελληνοκύπριους, ο τούρκος υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ δήλωσε πως «όλοι επιθυμούμε οι γείτονές μας να αυξάνουν την ευημερία τους, διότι η Τουρκία είναι η χώρα που θα έχει το περισσότερο όφελος από αυτό. Εκεί πράγματι υπάρχει μια οικονομική κρίση. 
Η σημαντικότερη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς στη «νότια Κύπρο», είναι να οδηγηθούμε σε μία λύση με δύο κράτη και δύο ισότιμες κοινότητες, δηλαδή με τρόπο που εμείς υποστηρίζαμε και προέβλεπε το 2004 και ο ΟΗΕ».
Ο τούρκος υπουργός Οικονομικών ανάφερε πως « ο λόγος που υποστηρίζουμε την άποψη αυτή είναι πως θα έρθει μόνιμη ειρήνη στο νησί και αυτό θα φέρει σημαντικά οφέλη και τις δυος δυο κοινότητες. Για παράδειγμα το νερό, εμείς με υποθαλάσσιους αγωγούς θα μεταφέρουμε νερό ολόκληρου ποταμού στην Κύπρο που έχει πρόβλημα λειψυδρίας”.
Ο ίδιος υποστήριξε απως μετά το 2004, «η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι ακολουθούν μία γραμμή της μορφής “ Είμαστε μέλος της ΕΕ. Η Τουρκία είναι αυτή που έχει ανάγκη. Εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαστούμε. Ας συμβιβαστούν οι Τούρκοι”.Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ολες οι πλευρές πρέπει να βρεθούν σε ένα κοινό σημείο».
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: