ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.13

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…!!!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

«Να πάψουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ να κυβερνούν την χώρα» , είχε πει ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ το 2004 στου ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ  με το ξεκίνημα της πρωθυπουργίας του…!!!
Και σήμερα που παίζεται ο "γάμος" της EUROBANK με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ήρθε η ώρα να πάρει την απάντηση του…!!
Ίσως είναι η μοναδική στιγμή των δύο τελευταίων ετών που έρχεται σε σύγκρουση ανοιχτά πλέον  η Ελληνική Ολιγαρχία των 10 Ελληνικών Οικογενειών με τις Ευρωπαϊκές πολυεθνικές.
Αυτές τις ώρες που παίζεται ο παραπάνω «ανισόρροπος» γάμος των δύο τραπεζών συμβαίνουν δύο πράγματα.

 Από την μία οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ με εντολή της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ επιθυμούν στην Ελλάδα να υπάρχει μία μεγάλη Κρατική Τράπεζα και έχουν υποδείξει την ΕΘΝΙΚΗ η οποία θα είναι και η μόνη που θα ελέγχεται  και στην ουσία θα ευθυγραμμιστεί με τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ υπο την επιτήρηση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Από την άλλη  ο κ ΛΑΤΣΗΣ με την EURO BANK, επιχειρεί να «πιαστεί» από την ΕΘΝΙΚΗ οπότε έμμεσα θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή ελίτ των διατραπεζικών συστημάτων.
Εδώ κρίνεται το πολιτικό σύστημα για το τι από τα δύο θα στηρίξει, η θα προσπαθήσει να βρει μια μπαγαπόντικη μεσοβέζικη λύση, πράγμα το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ τα έχουν στυλώσει επειδή  οι οδηγίες από τον ΣΟΪΜΠΛΕ είναι σαφείς, ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ…!!!
Δηλαδή αυτό που δεν μπόρεσαν να απαντήσουν μέχρι σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί και είχε προβληματίσει τον  τότε πρωθυπουργό ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για το «ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο», ήρθε η ώρα να απαντηθεί για ακόμα μια φορά και ίσως για τελευταία…!!!
Πρέπει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που ενωθούν αυτές οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ο ΛΑΤΣΗΣ άμεσα καταγράφει στο ενεργητικό του τα 17πλάσια κεφάλαια της ΕΘΝΙΚΗΣ από την μία και την χρηματοδότηση της «χασούρας» κατά καιρούς από τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό λαό, με ότι αυτό σημαίνει για τις ανακεφαλαιώσεις  κλπ από την άλλη.
Σε αντίθετη περίπτωση που δεν γίνει ο «γάμος» τότε ο κ. ΛΑΤΣΗΣ ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ ποια να απευθυνθεί σε κάποια ελεγχόμενη κυβέρνηση για να προβεί σε επόμενες χρηματοδοτήσεις – ανακεφαλαιώσεις και ότι άλλο θα καρπούται ως συνέταιρος  ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Μην ξεχνάμε ότι από εδώ και στο εξής η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΕΘΝΙΚΗ,  σε συνεργασία με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα είναι αυτή που θα κατανέμει τις χρηματοδοτήσεις για την ανάπτυξη της χώρας , οπότε στην ουσία θα ελέγχει όλες τις Ιδιωτικές Τράπεζες οι οποίες θα έχουν και την ευθύνη για τις ζημιές τους…:!!!
Αυτές τις ώρες που διανύουμε και ευρίσκεται ο «γάμος» σε εξέλιξη, τα πάντα είναι δυνατά να συμβούν, ακόμα και η παραίτηση της κυβέρνησης…!!!
Τέλος το σπουδαίο είναι ότι οι Ελληναράδες  πολιτικοί μας με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έχουν βρει και την αφορμή ….!!!
«Διαφώνησε ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ με τον ΣΑΜΑΡΑ για το ΧΑΡΑΤΣΙ και για τις απολύσεις στο δημόσιο …. και πάμε σε εκλογές…!!!
Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το « διαβολικό» διαδίκτυο για την δυνατότητα που μου δίνει να κοινοποιώ σε χιλιάδες φίλους την άποψη μου μέσα σε ένα δευτερόλεπτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: