ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.13

Απαξιώνονται οι τράπεζες Σε νέα ιστορικά χαμηλά οι τιμές των μετοχών τους

Απαξιώνονται οι τράπεζες
Χαμηλό βαρομετρικό διαμορφώνεται στο ΧΑ, υπό την επίδραση πληθώρας αρνητικών παραγόντων: Εκκρεμότητες με την τρόικα, φόβοι παρενεργειών από την κυπριακή κρίση, θολό τοπίο στις ανακεφαλαιοποιήσεις, προσκόμματα στη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank, απογοητευτική εικόνα αποτελεσμάτων στους ισολογισμούς των εισηγμένων. Ισχυρές πιέσεις εκδηλώνονται στο τραπεζικό ταμπλό όπου καταγράφονται νέα ιστορικά χαμηλά. Επιφυλακτικότητα και στάση αναμονής δείχνει ο χαμηλός τζίρος
Χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές εκτιμούν ότι το χρηματιστηριακό κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξει, πριν ολοκληρωθει ο νέος κύκλος διαπραγμάτευσης με την τρόικα  και ώσπου να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τις τράπεζες.
Αν και θεωρούν αρκετά πιθανή μία πρόσκαιρη τεχνική αντίδραση τις επόμενες μέρες, εκτιμούν ότι η αγορά δεν πρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση πριν ο ΓΔ δοκιμάσει την περιοχή στήριξης στις 850-845 μονάδες.
Προς το παρόν ο Γενικός Δείκτης  κινείται στα χαμηλά ημέρας  περί τις 863 μονάδες, με απώλειες 0,70%. Την πρώτη ώρα των συναλλαγών κινήθηκε ανοδικά, ανεβαίνοντας μέχρι τις 879,13 μονάδες (+1,14%).
Πάνω από 4% χάνει αυτή την ώρα ο τραπεζικός δείκτης.  Εθνική και Alpha υποχωρούν κατά 6,5% σημειώνοντας νέα ιστορικά χαμηλά, όπως επίσης η Eurobank (-10,5%) και η Τρ. Αττικής (-16%). Η Πειραώς χάνει 1,4%.
Ο δείκτης FT25 της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημαιώνει απώλειες 1,1%., ενώ μόνον 5 μετοχές του κινούνται με θετικό πρόσημο. Europroperties +4%, ΟΠΑΠ, Τιτάν και 3E Coca-Cola +1,4%, Intralot +1%. Στον αντίποδα MIG -5,6%, ΜΕΤΚΑ -4,6% Μυτιληναίος -4,1%, ΔΕΗ -3%, Βιοχάλκο -2,7%


SOFOKLEOUSIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: