ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.13

Οι κοριοί της Vodafone ξέρουν τους δολοφόνους Καραμανλή

Οι κοριοί της Vodafone ξέρουν τους δολοφόνους Καραμανλή
Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους δυο ανακριτές πυο ερευνούν, συναφείς όπως αποδεικνύεται υποθέσεις. Σύμφωνα με αίτηση συνένωσης που κατέθεσαν οι δικαστικοί λειτουργοί η υπόθεσης υποκλοπών (Vodafone-ποινική δίωξη 2010) συνδέεται ευθέως με αυτή της «απόπειρας δολοφονίας» του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (την περίοδο 2006-2008, με αναφορά από την ΕΥΠ το 2009).
Η συσχέτηση αυτή έχει ιδιαίτερο βάρος καθώς αποκαλύπτεται διασύνδεση στελεχών της Vodafone, ανθρώπων που πραγματοποιούσαν τις υποκλοπές με μυστικές υπηρεσίες και ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων που απεργάζονταν σχέδιο δολοφονίας εν ενεργεία πρωθυπουργού. Η νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση αναμένεται να "ξύσει" πληγές εγείροντας ερωτηματικά για τη συγκάληψη της υπόθεσης υποκλοπών, καθώς στο τέλος κατέπεσε και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην εταιρία επειδή δεν τηρήθηκαν οι τυπικές διαδικασίςε επιβολής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί βασίζονται τόσο σε καταθέσεις, που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες, όσο και σε σχετικά έγγραφα και άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων. Οι τηλεφωνικές υποκλοπές φέρονται να συνεχίστηκαν έως το 2007 και όχι το 2005 όπως μέχρι σήμερα ήταν γνωστό.
 Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί και το βούλευμα το οποίο είτε θα αποδέχεται τη συνένωση των δύο υποθέσεων, είτε θα αφήσει τις δικογραφίες ως έχουν.
Η υπόθεση της "απόπειρας δολοφονίας Καραμανλή" βρίσκεται στην τακτική ανάκριση, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων κατά αγνώστων.
Η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών είχε ανασυρθεί το 2010 από το αρχείο, όπου μπήκε ελέω παραγραφής, και είχε ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη γαι κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: