ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.13

Πάμε για πυρηνική-οικονομική έκρηξη!!! .... και κάποια κορόϊδα στοιβάζονται νηστικοί στου γκισέδες των ΔΟΥ για να πληρώσουν την τρικομματική χούντα

Η Ιταλία ετοιμάζεται να... εκραγεί
Σε υποτροπιασμό οδηγείται η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη καθώς οι διαφωνίες και τα λάθη που αναγνωρίστηκαν δεν οδήγησαν σε αναθεώρηση μοντέλων, ενώ το κοντό χαλινάρι που έχει περάσει η Άνγκελα Μέρκελ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν επιτρέπει την ανάληψη πρωτοβουλιών. Κομισιόν, Eurogroup, ΕΚΤ και ΔΝΤ επιμένουν σε παράλληλους μονολόγους αγνοώντας την επιδείνωση της κατάστασης και την επερχόμενη αναρχία. Παραγκουπόλεις ξεπηδούν σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, ακροδεξιά κόμματα αναδύονται και ενισχύονται, ενώ οι κοινωνίες σε κατάσταση σοκ αναζητούν τα στοιχειώδη για την επιβίωση.
του Χρήστου Φράγκου
Η Κριστίν Λαγκάρντ με δηλώσεις αναγνώρισε ότι δημιουργούνται κοινωνίες του 1/3 με την πλειονότητα των πολιτών να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ μηχανισμοί αποκάλυψαν τα τρωτά σημεία των θεωρητικών της λιτότητας Κένεθ Ρόγκοφ και Κάρμεν Ράινχαρτ.
Το θέμα αποτέλεσε πρωτοσέλιδη είδηση στους Financial Times ενώ αναπαράχθηκε από τα media σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για τη δεύτερη παραδοχή λάθους στις εφαρμοζόμενες πολιτικές καθώς είχε προηγηθεί η αυθαίρετη χρησιμοποίηση των πολλαπλασιαστών δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς να ληφθεί υπόψη το βάθος της ύφεσης και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Παράλληλα η πολιτική αστάθεια στην Ιταλία που οδηγεί σε διάσπαση την κεντροαριστερά, αδυναμία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και αμφισβήτηση του ηγετικού ρόλου του μετριοπαθούς Μπερσάνι σηματοδοτούν την επόμενη μέρα της κρίσης στον Ευρωπαϊκό Νότο. Είναι πλέον θέμα χρόνου οι αγορές να στριμώξουν τη χώρα, δημιουργώντας ανυπόφορες συνθήκες και προκαλώντας νέα stress tests σε τράπεζες και κοινωνία.
Ακόμα και αν βρεθεί η χρυσή τομή είναι αμφίβολο αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θα μπορέσει να υπερπηδήσει τα εμπόδια που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση και οδηγούν τη χώρα σε απομόνωση.
Οι εκρήξεις θα είναι αλυσιδωτές, με τη Γαλλία να πλήττεται αμέσως μετά και την αποδυναμωμένη κυβέρνηση Ολάντ να αδυνατεί να αντιδράσει και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, σύντομα θα δημιουργηθεί χιονοσιβάδα...
Αν σε αυτά συνυπολογισθούν τα πρωτόγνωρα μέτρα που ελήφθησαν για τη διάσωση της Κύπρου, η συζήτηση για κούρεμα των καταθέσεων και η συμμετοχή όλων στη διάσωση χωρών και τραπεζών, τότε φαίνεται ότι οι ταγοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατούν στα χέρια τους μια ιδιαίτερα επικίνδυνη βόμβα.
Για ακόμη μια φορά όμως λείπει ο πυροκροτητής, όπως και παλαιότερα έτσι και τώρα το σχέδιο υπάρχει, οι υπολογισμοί έχουν γίνει αλλά η Άνγκελα Μέρκελ γλιτώνει πάντα στο παρά πέντε λόγω κακού συντονισμού ή αφλογιστίας του εκρηκτικού μηχανισμού.
Οι εκθέσεις των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης ενώ έδειχναν να προβλέπουν βελτίωση, τώρα βλέπουν νέα βουτιά, προκαλώντας ανησυχία και δημιουργώντας συνθήκες νέου συστημικού σοκ.
Κουρέματα, χρεοκοπίες και μοναδικές λύσεις έχουν δημιουργήσει μια πεπατημένη η οποία οδηγεί βαθύτερα στον σκοτεινό λαβυρυνθο της κρίσης. Η άκρη του νήματος έχει χαθεί και οι πιθανότητες απεμπλοκής πλέον ειναι περιορισμένες.
Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία έχοντας αναγνωρίσει τις πηγές της έντασης έχει κινηθεί προληπτικά στήνοντας ζώνες προστασίας και εφαρμόζοντας πολιτικές που αποτρέπουν ανεξέλεγκτες εκρήξεις. Όπως συνέβη στην Ελλάδα και την Κύπρο η έκρηξη έγινε αλλά ήταν απολύτως ελεγχόμενη και μάλιστα με πυροτεχνουργούς αυτούς που την είχαν προγραμματίσει.
Μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες άσκησης πίεσης προς τη Γερμανία, αυτό που τελικά επιτυγχάνεται είναι ο υποτροπιασμός της κρίσης καθώς και μια νέα πιο επώδυνη συμφωνία, η οποία δημιουργεί πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.
Η Μέρκελ κατάφερε να αντιμετωπίσει μέτωπα τραπεζιτών, επιχειρηματιών και μια ολόκληρη Ευρώπη που ακολουθούσε την πολιτική του κατευνασμού απέναντι στο "θηρίο". Τώρα η Ευρώπη μπαίνει στη θέση του Ουίνστον Τσώρτσιλ και υπόσχεται στους πολίτες της μόνο "αίμα, δάκρυα και ιδρώτα".
Ο ακήρυχτος οικονομικός πόλεμος μπαίνει σε ένα νέο στάδιο, στο οποίο αναπόφευκτα θα εμπλακούν και οι ΗΠΑ καθώς όπως και στο Πέρλ Χάρμπορ το χτύπημα είναι πλέον στο δικό τους έδαφος..



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: