ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.13

ΠΡΑΣΙΝΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ : “Φωτοβολταϊκά: νέα μείωση στις ταρίφες!”


Climate & Emissions, GREEN FRAUD, ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΑΠΑΤΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΔΕΗ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΛΑΓΗΕ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός (twitter @avgerinosx )
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ “ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ” ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ…
προβλεπόμενο έλλειμμα 2014 €1.300.000.000 δις (βλ.πίναξ)
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΠΡΑΣΙΝΟ) ΠΑΡΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΙ και ΔΙΑΠΛΟΚΗ !
Είχαμε “προβλέψει” από το 2010, ότι όταν αγοράζεις ακριβότερα από οτι πουλάς θα έχεις έλλειμμα , αριθμητική για Νόμπελ δηλαδή…
Τελικά “ανακάλυψαν” μια ΤΡΥΠΑ €300.000.000 τον Ιούλιο του 2012 και προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος του 2014 θα φτάσει το 1,3 δις ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ! (30/7/2012  olympia.gr ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € ! Ελάτε γίδια να πληρώσετε ! )
Δηλαδή ο “επενδυτής” της ΔΕΗ κτλ. αντί να την αγοράσει, θα μας κάνει την χάρη να την πάρει με “πρασινο χρέος”, ίσως να τον πληρώσουμε κιόλας, όπως στις Σκουριές! Φυσικά “για να σωθούν θέσεις εργασίας”
Να μην αναφέρουμε για την Φούσκα των Πρασινοδανείων!
.
Πληρώνουμε 1,3 δις σε φωτοβολταϊκά όταν έχουμε το φθηνότερο λιγνίτη! Μέχρι σήμερα έχουν εξορυχθεί συνολικά 1,3 δισ. τόνοι λιγνίτη ενώ τα εκμεταλλεύσιμα αποθέματα ανέρχονται σε 3,1 δισ. τόνους περίπου.
Tο 2006 εξορύχθησαν συνολικά 62,5 εκ. τόνοι. (στοιχεία ΔΕΗ)
Το μνημόνιο δεν έχει αποτύχει!
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!
Σκεφτείτε ότι για τον ΟΠΑΠ. ΟΤΕ, ΔΕΗ, Αεροδρόμια, Ορυχεία, Εθνικές Οδούς έχουμε δώσει Τρισεκατομμύρια για να τα κατασκευάσουμε, τα τελευταία 50 χρόνια,  και τον Ιούνιο θέλουν να τα δώσουν, όχι για λίγα Ευρώ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΡΩ!
πχ. μετοχη της Δεη το 2008 ειχε  περιπου 30 ευρω σημερα εχει 6 με 7 ευρω
ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !
Διαβάστε σήμερα στο στο econews.gr :
provlepsi_elleimma (1) ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΛΑΓΗΕ

Φωτοβολταϊκά: νέα μείωση στις ταρίφες!

Σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί έχουν μετατραπεί τα ελλείμματα του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενεργείας (ΛΑΓΗΕ), σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας euro2day.gr.
Η τρόικα ζήτησε με χθεσινή της ανακοίνωση «μεταρρυθμίσεις του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα και να αποφευχθεί η συσσώρευση χρέους» και η κυβέρνηση προωθεί σχέδιο περιορισμού των ελλειμμάτων με θύματα του επενδυτές φωτοβολταίκών, οι οποίοι απειλούνται με νέα μείωση στις ταρίφες.
Τα ελλείμματα στην αγορά ανέρχονται σε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 300 εκατ.  αντιστοιχούν στο λογαριασμό ΑΠΕ, και τα υπόλοιπα στην αξία της ενέργειας που εισέφεραν στο σύστημα οι ανεξάρτητοι παραγωγοί.
Μάλιστα υπολογίζεται ότι ως το τέλος του 2014 το έλλειμμα του λογαριασμού ΑΠΕ θα φτάσει το 1,3 δισ. ευρώ.
Τα μέτρα που έλαβε το ΥΠΕΚΑ τον Αύγουστο του 2012 είχαν μεν θετικές επιπτώσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, καθώς τα ελλείμματα αυξάνονται δραματικά, λόγω της ένταξης νέων μονάδων ΑΠΕ, σχεδόν αποκλειστικά φωτοβολταϊκών.
Η κατάσταση αυτή απειλεί την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, καθώς οι υψηλές οφειλές των πελατών της λειτουργούν αποτρεπτικά, αλλά και την πώληση μονάδων της ΔΕΗ, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ελλειμματικές πληρωμές για την ενέργεια που θα πωλούν.
Νέα μείωση στις ταρίφες
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ΥΠΕΚΑ ετοιμάζει νομοσχέδιο που προβλέπει νέες περικοπές στις ταρίφες των φωτοβολταϊκών, ανάλογα με την παλαιότητα του έργου.
Οι περικοπές θα είναι μικρότερες για τις μονάδες προ του 2009 και θα κλιμακώνονται όσο πλησιάζουν στο 2013, ενώ εξετάζεται το μέτρο να συνδυαστεί με αύξηση του χρόνου αποπληρωμής των τραπεζικών δανείων χονδρικής ηλεκτρικής ενέργειας.
econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: