ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.13

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες εικόνες του λιλιπούτειου εξωγήινου [εικόνες] Πηγή: Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες εικόνες του λιλιπούτειου εξωγήινου [εικόνες]

Xαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με τις νέες φωτογραφίες του λιλιπούτειου εξωγήινου που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής.
Οι φωτογραφίες του μικροσκοπικού εξωγήινου ύψους 15 εκατοστών, την περίπτωση του οποίου θα εξετάσει το νέο ντοκιμαντέρ Sirius, μοιάζουν πραγματικά εξωπραγματικές.
Την περίπτωση του πτώματος ενός εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής εξετάζει το Sirius, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα.
Η ψυχή του ντοκιμαντέρ, ο ερευνητής Στίβεν Γκριρ που υπόσχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την περίπτωση του φερόμενου ως εξωγήινου ανέφερε πως «αυτό που οφείλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με τους εξωγήινους τους ίδιους, αλλά με τους ανθρώπους και τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: