ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.13

Στη Μανωλάδα ψηφίζουν ΝΔ και όχι Μιχαλολιάκο

Στη Μανωλάδα ψηφίζουν ΝΔ και όχι Μιχαλολιάκο
Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για το αιματηρό επεισόδιο με τους μετανάστες στη Μανωλάδα Ηλείας. 
«Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να φύγουν οι μετανάστες, και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους» δήλωσε ο κ. Βαρβιστιώτης. 
«Φτάσαμε στο σημείο οι δουλοπάροικοι όχι να αμείβονται χαμηλά, αλλά να μην αμείβονται καθόλου. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι στους μετανάστες ως υπάνθρωπους» τόνισε και πρόσθεσε ότι «δεν μπορέσεις να θέσεις εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή με 400.000 ψηφοφόρους θα τους δυναμώσεις». Αυτό όμως που μπορεί να γίνει, είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης, είναι ο αντιρατσιστικός νόμος να γίνει σκληρότερος. Κάποιοι παρερμηνεύοντας τις δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη έγραψαν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στη Μανωλάδα είναι μεγάλα, όμως, τα εκλογικά αποτελέσματα Μαΐου και Ιουνίου 2012 στην περιοχή τους  διαψεύδουν, αφού πρώτη έρχεται η ΝΔ με 35,57%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 25,75%, ενώ η Χρυσή Αυγή παίρνει το 5,60%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: