ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.13

ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΝΤΕΧΟΥΝ ...ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ

  ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Α-Ν-Ε-Π-Ι-Φ-Υ-Λ-Α-Κ-Τ-Α...ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Το σχόλιο, ξεκαθαρίζω δεν είναι προβοκατόρικο. Ο τίτλος με εκφράζει 100%, και εξηγούμαι. Βλέποντας και την σημερινή δημοσκόπηση στον Alpha, και διαβάζοντας παλιότερες, είναι κοινός τόπος ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πάνω από τα 55, ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και η μεγάλη πλειοψηφία τους προτιμάει τον Αντώνη Σαμαρά για πρωθυπουργό.
  Μετά τις εκλογές του Ιούνη, λόγω επαγγέλματος ήρθα σε επαφή με πολλούς ελ. επαγγελματίες, μικρομαγαζάτορες, και ενώ περίμενα να ακούσω ''πανηγυρισμούς'' για την εκλογική νίκη της ΝΔ, είδα απαγοήτευση. Μου έλεγαν κατά πλειοψηφία ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένο, ΚΚΕ, κάτι άλλο. Μετά είδα και τις αναλύσεις! Αγρότες και Συνταξιούχοι έβγαλαν κυβέρνηση τον Ιούνη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό Σαμαρά.
  Συνεπώς σε ότι αφορά τους συνταξιούχους, είναι φανερό ότι στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στην πλειοψηφία τους, ότι αντέχουν και άλλες μειώσεις συντάξεων, αντέχουν και άλλες περικοπές σε υγειονομικές παροχές. Για αυτό, μία και όλοι οι άλλοι, άνεργοι, μαγαζάτορες, εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλες περικοπές, η λύση βρέθηκε. Για το Μνημόνιο 4, κάντε 30-40% μειώσεις στις συντάξεις, και αφήστε μας, εμάς τους υπόλοιπους ήσυχους.
 http://anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: