ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.13

Τα έσπασαν Ντράγκι-Σόιμπλε στην Ουάσινγκτον

Ντράγκι-Σόιμπλε τα σπάνε στην Ουάσινγκτον
Κλίμα έντονης ανασφάλειας και έλλειψης εμπιστοσύνης στον τραπεζικό τομέα στην Ευρωζώνη περέγραψε με δηλώσεις του ο Μάριο Ντράγκι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Οι τράπεζες έχουν αμφιβολίες για τη φερεγγυότητα των πελατών τους, φοβούνται ότι οι πελάτες δεν θα ξεπληρώσουν τα χρέη τους». Παράλληλα στην Ουάσινγκτον,  όπου διεξάγεται κοινή σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ντράγκι και Σόιμπλε εκτοξεύουν ανοίκεια βέλη για την ακολουθούμενη πολιτική, επιχειρώντας να καταλογίσουν ευθύνες εκατέροθεν.
Με αυτό τον τρόπο ο κεντρικός τραπεζίτης της ζώνης του ευρώ πετάει το μπαλάκι στους πολιτικούς δείχνοντας με σαφήνεια ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να επηρρεάσει την εμπιστοσύνη με μέτρα ποσοτικής χαλάρωσης, ενώ απαντά ταυτόχρονα και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος ζήτησε από την ΕΚΤ να περιορίσει τη ρευστότητα στην Ευρωζώνη.
Ο Ντράγκι διευκρίνισε ότι ο βασικός λόγος απουσίας πιστώσεων στην ευρωζώνη, κυρίως στις πιο «ευπαθείς» χώρες είναι η «έλλειψη ζήτησης» λόγω του οικονομικού μαρασμού. Το πρόβλημα αυτό είναι «πολύ σοβαρό» παραδέχτηκε από την πλευρά του και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν.
Ερωτώμενος για την πιθανότητα να μειωθούν τα επιτόκια από την ΕΚΤ ο Ντράγκι απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας μόνο ότι από την προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας, στις αρχές του μήνα δεν έχει διαπιστωθεί κάποια «βελτίωση της κατάστασης».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που πρότεινε στην ΕΚΤ να μειώσει τη ρευστότητα στην ευρωζώνη, ο Ντράγκι υπενθύμισε ότι η ΕΚΤ, της οποίας είναι πρόεδρος, είναι «απολύτως ανεξάρτητη».
Ο επικίνδυνος Σόιμπλε
  Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα έπρεπε να προσπαθήσει να περιορίσει την ποσότητα της διαθέσιμης ρευστότητας στην ευρωζώνη, αν και αναγνώρισε παράλληλα την «επισφαλή» οικονομική κατάσταση ορισμένων χωρών της ευρωζώνης.
 
«Υπάρχει πολύ χρήμα στην αγορά, κατά την άποψή μου πάρα πολύ χρήμα» είπε ο Σόιμπλε σε μια συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche.
 
«Εάν η ΕΚΤ προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει όση επιρροή διαθέτει για να μειώσει αυτή την μεγάλη ρευστότητα, αυτό θα ήταν καλοδεχούμενο για εμένα», τόνισε ο Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι το ευρωπαϊκό κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα έχει καταφέρει με επαρκή τρόπο να μειώσει τον πληθωρισμό κάτω από το 2%.
 
«Εμείς στη Γερμανία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται ακόμα σε μια επισφαλή κατάσταση σε ό,τι αφορά την οικονομική ανάπτυξη», πρόσθεσε ο ίδιος. Αλλά η διοχέτευση μεγάλων ποσοτήτων ρευστού στις οικονομίες τους χωρίς βαθιές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δεν θα δημιουργούσε συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη, εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.
 
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: