ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.13

Tιμοκατάλογος στα Ελληνικά Ιατρικών πράξεων στη Τουρκία και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν γνωρίζει τίποτα


Σε ερώτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Τέρενς Κουίκ αρ ερωτ.7594/25-2-2013 προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Υγείας σχετικά με το θέμα που ανέκυψε και αφορούσε ιατρικές πράξεις ,ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος ,όπως θα δείτε και στην απάντηση που έδωσε τόνισε  ότι δεν έχουν περιέλθει μέχρι τούδε σχετικές πληροφορίες.
Ο Υπουργός Υγείας ακόμα να απαντήσει στον Βουλευτή
Σήμερα κάνουμε ανάρτηση του τιμοκαταλόγου τυπωμένου στα Ελληνικά που διαφημίζει Ιατρικές πράξεις στη Τουρκία.
Οι Τούρκοι βρήκαν απλά της κερκόπορτα του ανοχύρωτου κοινωνικού μας κράτους ανοιχτή και κανείς δεν έχει πάρει μυρουδιά τι συμβαίνει στα νησιά μας
Την πέμπτη λοιπόν 18 Απριλίου 2013 διοργανώνεται δωρεάν εκδρομή για 100 άτομα στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ της Τουρκίας .Την εκδρομή την διοργανώνει το ιδιωτικό Νοσοκμείο ΕΔΡΕΜΙΤ ΚΙΟΡΦΕΖ ,περιέχει πούλμαν που θα μεταφέρει πούλμαν που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ ,ξενάγηση στον χώρο του Νοσοκομείου ,δωρεάν φαγητό και επιστροφή στο ΑΙΒΑΛΙ στις 3 το μεσημέρι για το παζάρι.Μάλιστα για όσους ζητούν πληροφορίες τους προτρέπουν να απευθυνθούν στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FOTIS TOYRS που συνεργάζεται με το JALE TUR.
Από τους θεματοφύλακες της Κυβέρνησης μπορεί κανείς να μας απαντήσει τι συμβαίνει;

Ο Τουρκικός τιμοκατάλογος των Ιατρικών πράξεων 

Η απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: