ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.13

Νότης Μαριάς: Να φύγουμε το Μάιο από τη Βουλή και να μην ξαναγυρίσουμε Πηγή: Νότης Μαριάς: Να φύγουμε το Μάιο από τη Βουλή και να μην ξαναγυρίσουμε |

Νότης Μαριάς: Να φύγουμε τον Μάιο από τη Βουλή και να μη ξαναγυρίσουμεΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αποστείλει επιστολή αύριο Παρασκευή σε όλους τους αντιμνημονιακούς βουλευτές, πλην της Χρυσής Αυγής, καλώντας τους να αποχωρήσουν το Μάιο από το Κοινοβούλιο και να μην επιστρέψουν.
Ο κ. Μαριάς που νωρίτερα μέσα στην αίθουσα της Ολομελείας είχε αφήσει να διαφανούν οι προθέσεις του, διευκρίνισε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι αυτό αποτελεί προσωπική του πρωτοβουλία και γι αυτό την ίδια επιστολή θα λάβουν τόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όσο και οι βουλευτές του κόμματός του.
Σύμφωνα με τον κ. Μαριά η πρότασή του συνίσταται στα εξής:
Στα μέσα Μαΐου όταν και συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εμφάνιση του κινήματος των αγανακτισμένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, οι αντιμνημονιακοί βουλευτές να παραιτηθούν από τον μισθό τους και όλα τα υπόλοιπα προνόμια που τους δίνει η θέση τους και να αποχωρήσουν για πάντα από τις εργασίες της Βουλής. Να διατηρήσουν όμως τις έδρες τους και να καλέσουν τον λαό σε αντίσταση, συντασσόμενοι μαζί του στους λαϊκούς αγώνες.
Οπως επισημαίνει ο κ. Μαριάς, η εμπειρία του τελευταίου χρόνου από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δείχνει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε περισσότερο στην παρούσα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: