ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.13

Πουλήθηκε το 10% της Πειραιώς

Ενισχύονται οι εκτιμήσεις ότι η μετοχική σύνθεση της Τρ. Πειραιώς διαφοροποιείται σταδιακά  και θα αλλάξει περαιτέρω μέσω της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία θα συμμετέχουν νέοι μέτοχοι.
Την τελευταία εβδομάδα έχει διακινηθεί μέσω ΧΑ πάνω από 20% των μετοχών της τράπεζας. Την Παρασκευή σημειώθηκε νέο ρεκόρ συναλλαγών, καθώς άλλαξαν χέρια 112 εκατ. τεμάχια, που αντιπροσωπεύουν το 9,8%(!) του μετοχικού κεφαλαίου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ενας από τους βασικούς αγοραστές είναι αμερικάνικο fund,  που έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στην ΑΜΚ και να αποκτήσει στρατηγικό ποσοστό.
 Οι συναλλαγές έγιναν σήμερα σε μεγάλο εύρος τιμών,  καθώς η μετοχή κινήθηκε με έντονες διακυνάνσεις. Μέχρι τις 4.00 βρισκόταν σε ανοδική τροχιά και πήγε +25% (0,718 ευρώ). Την τελευταία ώρα "βυθίστηκε" ταχύτατα μέχρι τα 0,601 ευρώ και τα κέρδη της περιορίστηκαν σε 4,5% (
Στα call auctions έγινε νέα ανατροπή: Με μαζικές εντολές αγορών  ανέβηκε στα 0,654 ευρώ (+13,75%). Στην τιμή αυτή έμειναν ανεκτέλεστες εντολές πώλησης 8 εκατ. τεμαχίων


 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: