ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

ΕΞΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δικαστικοί κλητήρες στην Ιπποκράτους με εντολή έξωσης
Το κατώφλι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πέρασαν σήμερα το πρωί οι δικαστικοί επιμελητές, έχοντας στα χέρια τους εντολή για έξωση και κατάσχεση....

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι δικαστικοί κλητήρες γύρω στις 10 το πρωί ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο και πήγαν στο γραφείο του διευθυντή του κόμματος Νίκου Σαλαγιάννη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστά στον ιδιοκτήτη του κτιρίου ενοίκια ύψους 0,5 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστικοί επιμελητές έφυγαν με την γραπτή δέσμευση, υπογεγραμμένη από τον Νίκο Σαλαγιάννη που ανέφερε ότι εάν δεν έχουν αποπληρωθεί τα ενοίκια μέχρι τις 25 Μαίου, τότε θα φύγουν από το κτίριο από μόνοι τους.

Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προβούν στη διαδικασία της κατάσχεσης. Σύμφωνα με τον ALPHA, oι κλητήρες φυγαδεύτηκαν από το γκαράζ καθώς μπροστά στο κτίριο είχαν στηθεί κάμερες, και όπως είναι φυσικό κανείς δεν θα επιθυμούσε να έπιανε ο φακός τους δικαστικούς επιμελητές να εξέρχονται του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ .
Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ιστορική έδρα της Χαριλάου Τρικούπη μέσα στο καλοκαίρι.


 http://www.gkourou.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το αν θα επιστρέψει το πασοκ στη χαριλάου τρικούπη ή κάπου αλλού μας είναι τελείως "αδιάφορο". Το θέμα είναι να μην χρεωθούμε εμείς ως συνήθως, τα σπασμένα. Μπορεί να μου πεί κάποιος ένα στέλεχος του <> κόμματος που δεν τα άρπαξε;

Ανώνυμος είπε...

χρημα εχει ατελειωτο το πασοκ ,δεν μπορουν προς το παρον να το βγαλουν στην επιφανεια,και παριστανουν τους φτωχους τα καθηκια.