ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.13

Αμερικανοί θέλουν από Ελλάδα πυρομαχικά 180 εκ δολαρίων αλλά δεν τους απαντά κανείς


Αμερικανική εταιρεία κολοσσός , η ATK ζητά να παραγγείλει πυρομαχικά αξίας 180.000.000 δολαρίων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ,αλλά δεν βρίσκει κανένα να συζητήσει και να υπογράψουν τη συμφωνία!!! Ποια ανάπτυξη;
Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που σήμερα κόβουν το νερό, σε λίγες μέρες κόβουν το ρεύμα και τραπεζικοί λογαριασμοί υπηρεσιακών παραγόντων οι οποίοι δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής δεσμεύτηκαν για χρέη της εταιρείας προς της εφορία, υπάρχουν στο τραπέζι δύο συμφωνίες που δίνουν ζωή στην εταιρεία για την επόμενη πενταετία!
Ναι το ερώτημα είναι εύλογο : “και γιατί δεν υπογράφουμε”; Γιατί η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αξιωθεί να διορίσει νέα διοίκηση . Για να είμαστε πιο ακριβείς δεν έχει αξιωθεί να αντικαταστήσει την προηγούμενη διοίκηση με την νέα με αποτέλεσμα να πηγαίνουν δύο πρόεδροι στα ΕΑΣ, δύο διευθύνοντες σύμβουλοι, αλλά κανείς από τους τέσσερις να μην μπορεί να υπογράψει τίποτα !!! Απίθανες καταστάσεις…
Ο διορισμός του νέου διευθύνοντα συμβούλου…εκκρεμεί λέει από τη Βουλή που προφανώς δεν έχει βρει χρόνο για να τον εγκρίνει. Στο μεταξύ βέβαια οι Αμερικανοί έχουν πραγματικά σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού μάλλον δεν θα τους έχει ξανασυμβεί να θέλουν να δώσουν παραγγελία 180 εκατομμυρίων δολαρίων και να μην βρίσκουν κανέναν να τους απαντήσει. Αν σε κάποιους φαίνεται περίεργο ότι ολόκληρη ATK έχει σπεύσει στα ΕΑΣ για παραγγελίες να εξηγήσουμε: ζητάνε κυρίως πυρομαχικά μικρού διαμετρήματος .
“Κόλαση με τις κατασχέσεις”
Η κατάσταση στην εταιρεία γίνεται ακόμη πιο τραγική αφού η διοίκηση -η απερχόμενη- ακολουθώντας οδηγίες των υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιούσε τα όποια έσοδα για την μισθοδοσία και την πληρωμή προμηθευτών , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα -κατόπιν οδηγιών επαναλαμβάνουμε- τις υποχρεώσεις προς την εφορία. Όμως η εφορία ήρθε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς μελών των διοικήσεων των ΕΑΣ, ακόμη και υπηρεσιακών παραγόντων που δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής για τις οφειλές!!!
Το ΥΕΘΑ έχει αναθέσει στα ΕΑΣ τη δουλειά με τα πυρομαχικά των Apache αλλά και το πρόγραμμα καταστροφής ναρκών. Καλό θα ήταν βέβαια Σταϊκούρας- Παναγιωτόπουλος να συντονιστούν και να βρουν λύση εδώ και τώρα. Γιατί αν όλα αυτά που γίνονται στα ΕΑΣ συμβαίνουν κι αλλού …ανάπτυξη δεν έρχεται ούτε για αστείο!
Στο ερώτημα να γελάς ή να κλαις επιλέγετε μόνοι σας.
onalert.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αυτοί που ξέρουν τι μπάχαλο ήταν και είναι η ΠΥΡΚΑΛ και η ΕΒΟ, δεν πιστεύουν ούτε 1 στα 180.000.000 ότι αυτό έχει κάποια βάση. Εντάξει, είναι πιθανό κάποιος τρελλός Αμερικανός που δεν γνωρίζει τι γίνεται να θέλει να τοποθετήσει μια σύμβαση. Αλλά από την άλλη μεριά, τι σόι σύμβαση 180 εκ Δολ είναι αυτή? Για στρακαστρούκες και λιανοντούφεκα? Ποιός είναι τόσο κορόϊδο που θα πετάξει 180.000.000 για να αγοράσει τα συμβατικά πυρομαχικά της ΠΥΡΚΑΛ και τα καριοφύλια της ΕΒΟ, όταν τα ίδια ακριβώς φτιάχονται στην Τουρκία, Πακιστάν και Ινδία στο 1/4 της τιμής και στο 4x10 της ποιότητας? Μάλλον κανείς. Η κοινή λογική λέει ότι είναι μούφα. Τώρα βέβαια αν λάβεις υπόψη ότι το προσωπικό των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΕΑΒ είναι πρώτο στην λίστα για κλωτσιά, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μια απεγνωσμένη φθηνή προσπάθεια διαφυγής... Να το κλείσουν το ρημάδι, αφού 30 χρόνια τώρα από την υποτιθέμενη "Κοινωνικοποίηση" του Αντρέα, μόνο σκάνδαλα, βρώμα, μίζες, ανικανότητα, ανευθυνότητα και υπέρμετρη βλακεία, έχει να επιδείξει. Είναι βέβαιο ότι αν την κρατήσουν, τα 180.000.000 της υποτιθέμενης σύμβασης θα μας κοστίσουν τα δεκαπλάσια, αφού θα πέσουν σαν τα κοράκια στην μάσα. Να δω την ΠΥΡΚΑΛ και την ΕΒΟ να εκτελούν μια σύμβαση στην ώρα της και σύμφωνα με τις προσδιαγραφές και ας πεθάνω ))). Να το κλείσουν ή να το δώσουν σε ιδιώτες να το δουλέψουν με επιχειρηματικα κριτήρια, αφού πρώτα τους διώξουν όλους με τις κλωτσιές, αρχίζοντας από την Διοίκηση και τους Συνδικαλιστές και συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα άχρηστα στελέχη.