ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.13

Καλό κλίμα με ημερομηνία λήξης

Καλό κλίμα με ημερομηνία λήξης
Ενώ στο προσκήνιο εξελίσσεται μια γιγαντιαίων διαστάσεων προσπάθεια της κυβέρνησης να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και να βελτιώσει την εικόνα της χώρας στα διεθνή φόρα στο παρασκήνιο εξυφαίνονται νέες πολιτικές και επιχειρηματικές ισορροπίες. Η επικοινωνιακή στρατηγική "φυγή προς τα μπρος" που υλοποιεί το Μαξίμου αφήνει ανοιχτά μια σειρά από ευαίσθητα ζητήματα, τα οποία αποτελούν όμως προαπαιτούμενα.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σε δείπνο προ ολίγων ημερών όπου παρερβρέθησαν ξένοι διπλωμάτες, Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες συζητήθηκαν θέματα αναδιανομής της πίτας ενώ εκφράστηκαν και ισχυρές διαφωνίες για τις κυβερνητικές επιλογές σε πολλούς τομείς. Παράλληλα οι επικεφαλής των κλιμακίων της τρόικας έχουν πολλάκοις εκφράσει αντιρρήσεις και ανησυχίες για την καθυστέρηση δομικών και διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία, υποστηρίζοντας ότι οι αναπτυξιακοί στόχοι ακόμα και αν επιτευχθούν σε θα οδηγήσουν σε βελτίωση της αποπνηκτικής κατάστασης στην κοινωνία.
Με δεδομένα τα προβλήματα με την αενργία, τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος και τις ιδιαίτερα υψηλές τιμές η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακραίες καταστάσεις στην κοινωνία, η οποία φαίνεται αδρανοποιημένη αλλά στην πραγματικότητα είναι καζάνι που βράζει.
Το ράλι του χρηματιστηρίου, το κλίμα πλασματικής ευημερίας, η ελπίδα προσέλκυσης επενδύσεων και η φενάκη της πολιτικής σταθερότητας έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα ελκυστική βιτρίνα στο εξωτερικό. Η έλλειψη πολιτικής βούλησης για την ουσιαστική αναδιανομή πλούτου και διάχυση της ευμάρειας στην κοινωνία προβληματίζει διεθνείς δεξαμενές σκέψης που έχουν παρέμβαση στα δρώμενα.
Υπό αυτό το πρίσμα και κάτω από την πίεση συγκυριών η προσπάθεια της κυβέρνησης αναμένεται να "ξεμείνει" από καύσιμα κάποια στιγμή εντός του Ιουλίου. Τότε θα τεθεί σε εφαρμογή το plan B με ανασχηματισμό και προώθηση νέας κυβερνητικής συμφωνίας με επίκεντρο την απασχόληση και την ενίσχυση του πλέγματος κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Εκείνη την περίοδο θα καταγραφεί επιδείνωση κλίματος, ο πρωθυπουργός θα φανεί να χάνει τον έλεγχο σε κρισιμα σημεία και η αγορές θα βορυν ευκαιρία και πρόσχημα για την κατοχύρωση των μεγάλων μεσοπρόθεσμων κερδών. 


http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: