ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

Διαλύοντας την Ελλάδα η Ευρωζώνη απόκτησε την δική της Αλβανία.


Διαλύοντας την Ελλάδα η Ευρωζώνη απόκτησε την δική της Αλβανία με 1.500.000 άνεργους και  τεράστιο πλεονάζον μορφωμένο νεανικό εργατικό Δυναμικό.
Σήμερα  η  Γερμανία ζητά εργάτες και η Ελλάδα είναι έτοιμη για  την περιοδική της αφαίμαξη την οποία θα σε λίγα χρόνια θα την αποκαλούμε “διασπορά”  και πιο μετά… “απόδημο ελληνισμό”.
Και με αυτούς τους ευφημισμούς θα καλύψουμε κι αυτή την ήττα δημιουργώντας μεταξύ μας την ψευδαίσθηση ότι επεκτεινόμαστε στα πέρατα της γης.
Είμαι σίγουρος όμως ότι κάποια μέλη από την η γενιά -που ηττήθηκε ως ιδέα και ως δυνατότητα γιατί δίστασε να βγει από το ευρώ- τελικά θα καταφέρουν εκεί έξω.
Σε  25 χρόνια το νέο κύμα ομογενών πολύ πιθανόν ελληνογερμανών  θα παράγει επιστήμονες ερευνητικό έργο  και διακρίσεις.
Θα δούμε άραγε ως τιμή για εμάς, ένας ελληνογερμανός δευτερης γενιάς να κουβαλήσει κάποια στιγμή  την σημαία της Γερμανίας σε μια ολυμπιάδα ή να πάρει κάποια μετάλλια για την χώρα;
Πιστεύω ότι οποίος ζει και το δει  θα δακρύσει, άλλα δεν ξέρω αν θα είναι από χαρά…


Δεν υπάρχουν σχόλια: