ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.13

Ανεγκέφαλοι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!


Γράφει ο Δευκαλίων
Επαναλαμβάνουμε προς την φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά:
Eσείς που διαπράξατε την θηριώδη γκάφα να αναθεωρήσατε τα στοιχεία για την ανεργία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ποσοστιαία η απασχόληση ενώ ταυτόχρονα για την ίδια χρονική περίοδο μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται, πως είναι δυνατόν να κάνετε σωστό πολιτικό σχεδιασμό σε οτιδήποτε σύνθετο; Συνεπώς, ο σχεδιασμός σας για επικοινωνιακή-ψυχολογική και κατά συνέπεια πολιτική-εκλογική συρρίκνωση της δύναμης της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης, μέσω δήθεν δημοσκοπικών ευρημάτων, δεν είναι δυνατόν να πετύχει. Οι λόγοι της αποτυχίας πολλοί. Μεταξύ άλλων γιατί ο σχεδιασμός σας έχει σημαντικές ενδογενείς αδυναμίες. Ευνόητοι οι λόγοι που δεν θα σας αποκαλύψουμε αυτές τις ενδογενείς αδυναμίες. Απλά σας επισημαίνουμε ότι η πρώτη και πλέον βασική αδυναμία του σχεδιασμού σας είναι μπροστά στα μάτια σας, αλλά σας διαφεύγει. Αυτή όμως η αδυναμία, που η στήλη σήμερα δεν αποκαλύπτει, θα σας οδηγήσει σε επικοινωνιακό και πολιτικό Waterloo.  Και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με την ανικανότητα σας.
Αφήνουμε προς το παρόν τις δυσοίωνες προβλέψεις για την κατάληξη του επικοινωνιακού-πολιτικού σχεδιασμού των γκαιμπελίσκων του Μαξίμου και πάμε στα σημερινά και σπουδαία.
Η Ύφεση στην Ελλάδα το Α΄ τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκε στο 5,3%. Πέρσι η ύφεση στο Α΄ τρίμηνο ήταν 6,7%. Η σύγκριση αυτών των δύο μεγεθών οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ύφεση επιβραδύνεται.
Είναι όμως έτσι;
Η στήλη θα απαντήσει μονολεκτικά ΟΧΙ, διότι πέρσι η ύφεση συγκρατήθηκε εκεί που συγκρατήθηκε γιατί…
μειώθηκαν σημαντικά οι εισαγωγές.  Φέτος δεν είναι δυνατόν να μειωθούν κι άλλο οι εισαγωγές, άρα η ύφεση που καταγράφονταν και οφείλονταν στην πτώση της λιανικής κατανάλωσης θα συνεχίσει να καταγράφεται.
Σημειώνουμε, για να μπορούν να βγουν συμπεράσματα, ότι η κυβέρνηση έχει στόχο η ύφεση να διαμορφωθεί για το 2013 στο 4,2%, ενώ η στήλη προβλέπει ύφεση στην περιοχή του 5%. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα το ΑΕΠ του 2013 θα είναι λίγο ή πολύ μικρότερο του ΑΕΠ του 2005. Όσο για το 2014 εκεί υπάρχει απόλυτο χάσμα στις προβλέψεις. Η κυβέρνηση προβλέπει ελάχιστη ανάπτυξη, ενώ η στήλη συντάσσεται με όσους προβλέπουν συνέχεια της ύφεσης.
Σημειώνουμε τέλος ότι το 2008 η ύφεση ήταν 0,2%, το 2009 είχαμε ύφεση 3,2%, το 2010 η ύφεση ανέβηκε στο 5,1%, το 2011 έκανε ρεκόρ 7,2% και το 2012 έφτασε στο 6,4%. Το 2012 η ύφεση ήταν το Α΄ τρίμηνο 6,7%, το Β΄ τρίμηνο 6,4%, το Γ΄ τρίμηνο 6,7% και το Δ΄ τρίμηνο 5,7%. Δηλαδή η οικονομία το Α΄ τρίμηνο 2013 συνέχισε να συρρικνώνεται με επιβραδυνόμενους ρυθμούς όπως το Δ΄ τρίμηνο 2012.
Αν όμως συμβεί κάτι δραματικό στο διεθνές περιβάλλον;
Ήδη και σε αυτό το σημείο η στήλη επιβεβαιώνεται. Η ύφεση στην Ευρωζώνη διαμορφώθηκε στο 1% και στην Ευρώπη των 27 στο 0,7%. Στην ευρωζώνη η ύφεση διαρκεί για 6ο συνεχές τρίμηνο. Τα είχαμε πει και γράψει όταν οι διάφοροι ανεγκέφαλοι νεοφιλελεύθεροι διατυμπάνιζαν ότι η ύφεση στην ΕΕ θα μηδενιστεί και η Ευρώπη θα περάσει στην ανάκαμψη. Τελειώνοντας θα τονίσουμε το εξής προς τους εγχώριους νεοφιλελεύθερους που πανηγυρίζουν για την διαφαινόμενη ανάκαμψη της οικονομίας: Ανεγκέφαλοι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: