ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.13

Η ιστορία προχωρά με κυβισθήσεις / ανακυβισθήσεις (στην ουσία ουδέν κινείται)


του Σωτήρη Γλυκοφρύδη






Την ίδια εποχή που στην Αθήνα ο Σόλων - Κλεισθένης δομούν μια εξελικτικότητα της βασιλείας του Κόδρου, στη Σπάρτη ο Χίλων κάνει αναπαλαίωση με τους νόμους του Λυκούργου. Στην Ινδία το ίδιο συμβαίνει με τους Βούδα / Μαχαβίρα, ο πρώτος εξελίσσει τον Ινδουισμό ο δεύτερος τον αναπαλαιώνει. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κίνα, ο Κομφούκιος δομεί μια κοινωνική εξελικτικότητα ο δε Λάο Τσε πρεσβεύει τους νόμους της καρδιάς. Στα Ιρανικά πεδία, την εποχή που ο Κύρος γράφει τον πίνακα των ανθρώπινων δικαιωμάτων δημιουργώντας αρχές διεθνοποίησης, ο Ζωροάστρης στα βόρεια αναδομεί τον τοπολατρισμό με τους θεσμούς των προγόνων του. Θα έλεγε κανείς πως στην ουσία ουδέν κινείται, τα πάντα συνάδουν με εξελικτικότητα και αναπαλαιώσεις, από τα κτίσματα έως τους ανθρώπους. Έχουμε, δηλαδή, ψευδομεταμορφώσεις. 
Το ίδιο που συμβαίνει σήμερα, συνέβη και εχθές. Πριν από ένα αιώνα όλη η Ευρώπη θύμιζε Ελλάδα. Υπήρχε μια γλώσσα με βάση κοινή, μια θρησκεία με διαφοροποιήσεις, και τα κράτη σφαζόντουσαν μεταξύ τους περισσότερο απ’ όσο τους σφάζανε οι όποιοι «Μήδοι». Υπήρχαν ιεροί πόλεμοι τύπου Κροίσας – Κύρας με νύχτες Ιησουιτών και Αγίου Βαθολομαίου. Υπήρχε μια Σπάρτη που λεγόταν Γερμανία, και μια Αγγλία που σχετιζόταν με Αθήνα της εποχής του Περικλή. Μετά από ένα αιώνα ο παραλληλισμός αυτός επεξετάθηκε. Μετά από τις σφαγές του πρώτου παγκόσμιου πολέμου που στοίχισαν στην Ευρώπη περισσότερο από τις εισβολές των όποιων «Μήδων», οι κυβισθήσεις/ανακυβισθήσεις της ιστορίας επεκτάθηκαν σε αυτό που καλείται «κόσμος». Οι Γερμανοί και Σαμουράι ήταν οι Σπαρτιάτες και οι Αγγλο-Αμερικανοί οι Αθηναίοι. Το αποτέλεσμα του Πελ/σιακού αυτού ευρύτερου πολέμου, ήταν ξανά εξουθενωτικό. 
Το μέλλον δείχνει ότι, καθώς έχουμε φτάσει πλέον στα όρια του κόσμου, και έχουν εκτελεστεί ένας πανευρωπαϊκός και ένας παγκόσμιος πόλεμος, η ιστορία θα επανακάμψει με τους «Μήδους». Μήδοι θα είναι αυτή τη φορά η κίτρινη φυλή και Έλληνες οι Λευκή. Δισεκατομμύρια Κινέζοι και ανατολικοί, ηλικίας στρατεύσιμης 20-30 χρόνων, φορώντας ρούχα στελεχών, κουστούμι και γραβάτα, ετοιμάζονται να μπουν στον Δυτικό κόσμο - Ελλάδα για να κατακτήσουν.
Το τι θα συμβεί γράφεται στο παρελθόν.
Το πού βρισκόμαστε θα γραφτεί στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: